Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη ανατροπή από τον Κλεόβουλο!

Μεγάλη ανατροπή από τον Κλεόβουλο!

8
diagoras kleovoulos
Dodekanisos

Νίκη με ανατροπή σε βάρος του Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο σημείωσε ο Κλεόβουλος. Η ομάδα της Λίνδου αν και έχανε με 3-1 μέχρι και το 80,κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να πετύχει 3 γκόλ και να κάνει μια νίκη που προκάλεσε αίσθηση.
Μετά από ένα όμορφο ποιοτικά παιχνίδι όπου οι ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς άγχος, ο κόσμος απόλαυσε θέαμα και πολλά γκολ. Ο Διαγόρας ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικός κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα τρία του τέρματα. Αντίθετα, στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Διαγόρα Μιχάλης Τσακίρης. Το παιχνίδι άλλωστε προσφερόταν για κάτι τέτοιο αφού δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το φίλμ του αγώνα:
6’ Ωραία κάθετη πάσα του Επιφάνη στην πλάτη της άμυνας, εκεί που ο Ζουρούδης πρόλαβε την έξοδο του Λιβισιανού και με πλασέ άνοιξε το σκόρ για τους γηπεδούχους(1-0).
13’ Ο Γεωργαλλής εκτέλεσε κόρνερ ο Αθανασίου έκανε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Σαμολαδά σε μια δύσκολη απόκρουση και στη συνέχεια έδιωξαν μακριά οι γηπεδούχοι.
15’ Μπαλιά του Καραγιάννη προς τον Ζουρούδη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον γκολκίπερ του Κλεόβουλου με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο οριζόντιο και στη συνέχεια από κοντά με σούτ ο Ζουρούδης έγραψε το 2-0.
23’ Εκτέλεση κόρνερ και πάλι από τον Γεωργαλλή προς το δεύτερο δοκάρι εκεί που βρισκόταν ο Κακλαμάνος αμαρκάριστος και με μια διαγώνια κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
25’ Ο Κακλαμάνος ανέτρεψε τον Πεταυράκη με τον κ. Πατσιόπουλο να σπεύδει στην άσπρη βούλα δίνοντας πέναλτι υπέρ του Διαγόρα. Πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Καραγιάννης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
37’ Μπαλιά Αθανασίου, η μπάλα αναπήδησε πάνω από τον Σαμολαδά που έκανε έξοδο, αλλά πρίν την στείλει στα δίχτυα ο Γεωργαλλής πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο Μιχάι.
65’ Παράλληλη χαμηλή πάσα από δεξιά του Αυγενικού μέσα στην περιοχή προς τον Διακάκη ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ σπαταλώντας μια πολύ σημαντική ευκαιρία να ΄΄τελειώσει΄΄ το παιχνίδι.
80’ Σούτ του Γιατσιάτσιου μέσα στην περιοχή, απέκρουσε προς στιγμήν ο Σαμολαδάς όμως ήταν εκεί ο Γεωργαλλής ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» και με πλασέ μείωσε σε 3-2.
82’ Κάθετη πάσα του Πεταυράκη στον Καραγιάννη με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ.
85’ Σέντρα του Συμεωνίδη από δεξιά ο Γιατσιάτσιος πρόλαβε την έξοδο του Μιτζιρίκη (που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 81’) και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3.
90’ Μπαλιά Αθανασίου στον Γεωγαλλή με τον τελευταίο να σουτάρει διαγώνια μέσα από την περιοχή πετυχαίνοντας μια μεγάλη ανατροπή στο τέλος (3-4).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος (Καλκαβούρας, Αχιολάς).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σαμολαδάς (81’ Μιτζιρίκης), Μηχάϊ, Καψαλάκης, Σαλαμαστράκης, Τσίγγος, Μαίλκης, Επιφάνης, Ζουρούδης (53’ Διακάκης), Τριανταφυλλίδης (60’ Αυγενικός), Πεταυράκης, Καραγιάννης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Λιβισιανός, Κακλαμάνος, Αναστασιάδης (87’ Λάμπης), Χατζημανώλης, Μ. Συμεωνίδης, Διακογεωργίου, Πατσιαούρας, Αθανασίου, Φρατζάκης (76’ Μπάκας), Γιατσιάτσος, Γεωργαλλής

Αλέξανδρος Δραγάτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Niaou
Niaou
9 years ago

Και η ξεφτίλα καλα κρατεί…ασε μας ρε τσακιρη!!!
Κάτσε εκει στο ταξι και στα παιδάκια και πολυ σου ειναι!
Συγχαρητήρια και στους παίχτες!

1905
1905
9 years ago

πριν πεις τις βλακειες σου που θες να πεις ετσι κι αλλιως απο προσωπικο συμφερον διαβασσε συνθεσεις και αλλαγες…ολος ο κοσμος σας εμαθε πια

Lindos
Lindos
9 years ago

Ti n dei re 1905 sintheseis o kleovoulos epeze me 4 paixtes 18 xronon k enan 14 o georgalis k o athanasiou ekanan t panta pese koimisou ……

1905
1905
9 years ago

Δεν διαφωνω….οποιος εκανε τα λιγοτερα λαθη κερδισε..ανοικτο παιχνιδι απο νεαρα παιδια…Εκατσε 3-4 υπερ του κλεοβουλου.
Ωραιο αδιαφορο παιχνιδι με πολλα γκολ.ο αλλος ομως λεει τα δικα του.

Niaou
Niaou
9 years ago

Βρε βλάκα 6 στους 11 τους δικούς μας ηταν βασικοί παίχτες! Ξύπνα!

takis
takis
9 years ago

kai sto proigoumeno pexnidi o kleovoulos ta edose ola me ton ialiso…….ola leme…….@@@@@@@@@@@@,ktl………..:)

cactus
cactus
9 years ago

ΑΝ ΚΡΕΜΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ

giorgos 6
giorgos 6
9 years ago

tsakiri sikw kai fyge monos sou ……………