Αρχική Αθλητικά νέα Μεγάλη ανάγκη έχει νεαρός συμπολίτης μας

Μεγάλη ανάγκη έχει νεαρός συμπολίτης μας

0
Dodekanisos

Σε κρίσιμη κατάσταση για πάνω από ένα μήνα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΠΑΓΝΗ» στην Κρήτη νεαρός συμπολίτης μας ο οποίος είχε ένα άσχημο ατύχημα με το μηχανάκι του. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση για οικονομική ενίσχυση προς όλο τον κόσμο μιας και τα έξοδα για την αποκατάσταση του είναι τεράστια. Σχετικό είναι και το ακόλουθο μήνυμα που ανήρτησε η οικογένεια του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς.
Όπως ίσως να έχετε ήδη πληροφορηθεί ο Παντελής μας είχε ένα άσχημο ατύχημα με το μηχανάκι του, και από την Τρίτη 9 Ιουνίου βρίσκεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο “ΠΑΓΝΗ” στην ΚΡΗΤΗ. Η κατάστασή του έως σήμερα παραμένει κρίσιμη. Όλοι προσευχόμαστε σύντομα ο Παντελής μας να δείξει σημάδια βελτίωσης . Δυστυχώς ο δρόμος της αποκατάστασης του θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Η κάθε οικονομική βοήθεια θα ήταν πολύ σημαντική ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα όποια έξοδα προκύψουν. Γι αυτό τον λόγο έχουμε τον ακόλουθο ΙΒΑΝ αριθμό λογαριασμού στην

ΕΘΝΙΚΗ : GR2101106360000063692328931
Κάτοχος : ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ,BIC: ETHNGRAA

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και για τις όμορφες ευχές για ταχεία ανάρρωση. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments