Αρχική Videos Medvedev: “Η Αποκάλυψη δεν έχει έρθει ακόμα”

Medvedev: “Η Αποκάλυψη δεν έχει έρθει ακόμα”

0

Χρησιμοποιώντας λόγια από την Αποκάλυψη του Ιωάννη, τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Dmitry Medvedev, κατά την διάρκεια συνέντευξης του στο Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι LCI. Συγκεκριμένα, είπε και τα εξής:

«Αν κάνουμε μια βιβλική σύγκριση και θυμηθούμε τα λόγια του Ιωάννη του Θεολόγου από την Αποκάλυψη, δηλαδή από την Αποκάλυψη, θα μπορούσαμε να πούμε πως ο πρώτος άγγελος ήχησε, και έγινε χαλάζι και φωτιά.
Ακούστηκε άγγελος.

Αλλά η αποκάλυψη δεν έχει έρθει ακόμα και ελπίζω να μην έρθει.
Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην συμβεί ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και η πολιτική της χώρας μας στοχεύει ακριβώς σε αυτό».

Ο ίδιος εξήγησε πως οι τέσσερις λόγοι που θα έκαναν τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά είναι, «εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων, χρήση πυρηνικών όπλων, πλήγμα κρίσιμης σημασίας υποδομής που ελέγχει τα πυρηνικά όπλα ή άλλες ενέργειες που απειλούν την ύπαρξη του ίδιου του κράτους. Μέχρι στιγμής, τέτοιες ενέργειες δεν έχουν παρατηρηθεί», είπε και τόνισε πως ότι «η Ρωσία δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τακτικά πυρηνικά όπλα ή όπλα με απεμπλουτισμένο ουράνιο, σε αντίθεση με τα κράτη του ΝΑΤΟ , τα οποία τα τελευταία 20-30 χρόνια τα χρησιμοποίησαν αρκετά ενεργά τόσο στη Γιουγκοσλαβία όσο και στο Ιράκ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments