Αρχική Επικαιρότητα Μέχρι τα ΜΜΕ των ΗΠΑ έφτασε το «βυθισμένο» λεωφορείο

Μέχρι τα ΜΜΕ των ΗΠΑ έφτασε το «βυθισμένο» λεωφορείο

0
Passengers are silhouetted as they wade through high water after evacuating a bus stuck in a flooded underpass in southern Athens, Thursday, Oct. 14, 2021. Storms have been battering the Greek capital and other parts of southern Greece, causing traffic disruption and some road closures. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Dodekanisos

Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από τα Διεθνή ΜΜΕ όσα συνέβησαν από την κακοκαιρία «Μπάλλος» στην Αθήνα. Αλλά και την Θεσσαλονίκη.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο των ΗΠΑ, Associated Press, ανάρτησε δημοσίευμα στο οποίο προέβη σε ξεχωριστή αναφορά στο πλημμυρισμένο λεωφορείο στην Ποσειδώνος. Το οποίο (σ.σ. δημοσίευμα) κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Ελλάδα: Σφοδρή καταιγίδα, πλημμύρες πλήττουν την Αθήνα, και πυρόπληκτο νησί» (σ.σ. την Εύβοια).

Ειδικότερα το AP News τόνισε ότι σπίτια πλημμύρισαν στην Αθήνα, ενώ από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ένα λεωφορείο παγιδεύτηκε στα νερά, παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο. 

Το κείμενο αναδημοσίευσε και η Washington Post. Ενώ θέμα έγινε και το λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη, το οποίο έπεσε σε λακκούβα βάθους πέντε μέτρων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments