Αρχική Videos Μέχρι και τη χρήση ποτιστικών σωλήνων απαγόρευσαν στη Μεγάλη Βρετανία!

Μέχρι και τη χρήση ποτιστικών σωλήνων απαγόρευσαν στη Μεγάλη Βρετανία!

0

Μέχρι και τη χρήση ποτιστικών σωλήνων έχουν απαγορεύσει σε κάποιες περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας. Η επιχείρηση κοινής ωφέλειας Thames Water ανακοίνωσε ότι η απαγόρευση εξακολουθεί να ισχύει για άγνωστη χρονική διάρκεια καθώς παρά την πρόσφατη βροχή υπάρχει ακόμα πολύ λιγότερο από το συνηθισμένο νερό στα ποτάμια. Η Thames Water καλύπτει περίπου 10 εκατομμύρια πελάτες στο Λονδίνο και τη νότια Αγγλία.

Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία λήξης της απαγόρευσης και απαιτούνται «πολύ περισσότερες βροχές» για να επανέλθει η στάθμη του νερού στο φυσιολογικό, όπως λέει η εταιρεία. Υπενθυμίζουμε ότι η απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ στις 24 Αυγούστου μετά από έναν από τους πιο ξηρούς 12 μήνες στην ιστορία της Αγγλίας. Η απαγόρευση σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν σωλήνες για να ποτίζουν κήπους, να πλένουν αυτοκίνητα και παράθυρα ή να γεμίζουν πισίνες. Όσοι διαπιστωθεί ότι παραβιάζουν τους κανόνες μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο έως και 1.000 £ .

Για να εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από την απαγόρευση και να βοηθήσει τους ανθρώπους να προσπαθήσουν να μειώσουν τη χρήση νερού, η Thames Water άρχισε να παραδίδει φυλλάδια σε περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια νοικοκυριά το τελευταίο διάστημα. Στις 30 Αυγούστου, η Υπηρεσία Περιβάλλοντος κήρυξε ξηρασία για 11 από τις 14 περιοχές της στην Αγγλία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments