Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μέχρι 70 αθλητές στα Island Games

Μέχρι 70 αθλητές στα Island Games

0
island games2
Dodekanisos

Εν όψει και των Island Games στο Γιβραλτάρ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα θέματα που υπάρχουν όσον αφορά την συμμετοχή μας σε αυτά. Μέσα από την συνάντηση που είχαν αντιπρόσωποι των αθλημάτων με τον Στέφανο Κυριαζή αποφασίστηκε πως ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 70, ενώ έγιναν γνωστά και τα αθλήματα στα οποία θα δηλώσουμε συμμετοχή.

Αναλυτικά:

Παρουσία του Πρόεδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανου Κυριαζή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, η σύσκεψη των αντιπροσώπων των αθλημάτων που προβλέπεται να πάρουν μέρος στους Αγώνες Νήσων του 2019 στο Γιβραλτάρ (6-12 Ιουλίου).

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε του εκπροσώπους, ενημέρωσε ότι μετά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ανοίγει πλέον ο δρόμος για την σωστή αντιμετώπιση της συμμετοχής μας στον θεσμό των Island Games και κατά συνέπεια, η αξιοπρεπής και ανταγωνιστική παρουσία του νησιού μας στους αγώνες του 2019.

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τους κανονισμούς διαδικασίες, θα πρέπει αρχές του Σεπτέμβρη να υποδειχθούν οι διαμονές, τοποθεσία και αριθμός κλινών. Μετά από σύντομη ενημέρωση σχετικά με την προετοιμασία των αγώνων από τον κ. Τάκη Μιχαηλίδη, που παρευρέθηκε στην Γενική Συνέλευση και επισκέφτηκε όλες τις εγκαταστάσεις και τις προβλεπόμενες εγκαταστάσεις διαμονών, οι εκπρόσωποι των αθλημάτων τοποθετήθηκαν συνολικά και αναφέρθηκαν στην προετοιμασία και στον αριθμό αθλητών που προβλέπουν να συμμετάσχουν στην αποστολή με τα σημερινά δεδομένα. Σύμφωνα με τις προτάσεις, το μέγεθος της αποστολής δεν θα ξεπερνά τους 70 αθλητές και συνοδούς.

Τα αθλήματα που προβλέπεται να λάβουν μέρος από το νησί μας, είναι: Στίβος, Μπάσκετ, Μπιτς Βόλεϊ, Ποδηλασία, Τζούντο, Ιστιοπλοΐα, Σκοποβολή, Σκουός, Κολύμβηση, Μπόουλινγκ, Πινγκ πονγκ, Τρίαθλο και Τένις.

Οι συναντήσεις θα συνεχισθούν για την πλήρη ενημέρωση των αθλημάτων και την οριστικοποίηση του αριθμού και την επιλογή της διαμονής. Οι προσφερόμενες διαμονές είναι σε ξενοδοχεία 3* και 4*, φοιτητικές εστίες και το αθλητικό χωριό που είναι πρώην στρατιωτικός οικισμός με διώροφα κτήρια 2,3,4 δωματίων με όλες τις σύγχρονες παροχές. Με αυτήν του Αθλητικού Χωριού να είναι η ιδανική και οικονομικότερη για την αποστολή. Η καταχώρηση των κρατήσεων θα γίνει on line, σε σύστημα των διοργανωτών από τις 3 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, πρέπει να οριστικοποιηθούν οι αριθμοί των συμμετεχόντων ανά άθλημα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments