Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με χατ τρικ του Θωνιάτη!

Με χατ τρικ του Θωνιάτη!

0
thoniatis1
Dodekanisos

Απότομη προσγείωση για τον Κλεόβουλο στην Αντιμάχεια! Η ομάδα της Λίνδου γνώρισε βαριά ήττα από την Κωακή ομάδα με 4 – 1, μετά από τις πολλές και συνεχόμενες επιτυχημένες εμφανίσεις. Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίασαν πάντως με την απόδοση τους (κατά διαστήματα είχαν την υπεροχή), ωστόσο ήταν πολλοί αποτελεσματικοί στην επίθεση και μετέτρεψαν σε γκολ τις περισσότερες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 56’ με καρφωτή κεφαλιά του Θωνιάτη. Ο ίδιος παίκτης με σουτ στο 70’ πέτυχε το 0 – 2 και στο 71’ με κεφαλιά το 3 – 0, κάνοντας έτσι χατ τρικ. Στο 78’ από πάσα του Θωνιάτη, ο Κόκκαλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0 και στο 90’ ο Μανώλης Κακλαμάνος διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Πατσιαούρας, Δημόπουλος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Σκαλέρης Γ. (51′ Ζιώγας), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Ανδρογιώργης, Κόκκαλης (81′ Σκαλέρης Μ.), Χατζησουλεϊμάν, Συνεσίου, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής (74′ Μπίλλης)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κλημαντής, Χαμιτάι, Κακλαμάνος Μ., Μοντεσάντος (65′ Τόμας), Πιτσουρδάκης, Κουκουτσέλας, Γαϊτάνος (75′ Κωστάκης), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Χαρίτος (38′ λ.τ Παπαοικονόμου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments