Αρχική Στήλες Απόψεις Με Τσοπανάκη αρχηγό!

Με Τσοπανάκη αρχηγό!

1
tsopanakis konstantinou
Dodekanisos

Δεν μας προκαλούν έκπληξη τα τελευταία χρόνια τα όσα διαδραματίζονται στο όνομα του ποδοσφαίρου. Οι σύμμαχοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι στο όνομα του ποδοσφαίρου. Πολλές τούμπες και κωλοτούμπες προκειμένου να γαντζωθούν στην καρέκλα που θα τους δώσει αίγλη για να την χρησιμοποιήσουν όπου θεωρούν εκείνοι καλό για τον εαυτό τους , πλην του ποδοσφαίρου. Οι κλέφτες του ποδοσφαίρου γίνονται νοικοκυραίοι και οι νοικοκυραίοι κλέφτες με στόχο να φτιάξουν τις φατρίες τους, με τις οποίες θα καβαλήσουν το άρμα το οποίο θα τους οδηγήσει στην κατάκτηση της «Ιερουσαλήμ»!!!! Οποία υποκρισία, φοβεροί θεατρίνοι, μασκοφόροι με καρακουκούλες!!!!! Αγάπησαν τόσο πολύ το ποδόσφαιρο που μοναδική επιθυμία της ζωής τους είναι να προσφέρουν αφιλοκερδώς στο ποδόσφαιρο!!!! Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα μας υπενθυμίζουν πως παρατούν τις οικογένειες τους, ξοδεύουν χρόνο από την εργασία τους για το ποδόσφαιρο και ενίοτε βάζουν το χέρι στην τσέπη δίνοντας τα λεφτά τους για το ποδόσφαιρο, τα οποία θα μπορούσαν να τα διαθέσουν στην οικογένεια τους. Απατάσθε αγαπητοί παράγοντες του ποδοσφαίρου αν νομίζετε ότι όλοι αυτοί θέλουν το καλό του αθλήματος με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν. Απλά επιθυμούν το μεθύσι της καρέκλας της εξουσίας τους να έχει διάρκεια!! Γιατί ?? Μα, για το καλό του ποδοσφαίρου, λέει η καραμέλα!!!!
Η παράταξη Μεϊμάρη κατά μεγάλη πιθανότητα επιλέγει στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσοπανάκη τον νέο της αρχηγό, για να ηγηθεί του συνδυασμού που θα οδηγήσει τον συνδυασμό στις εκλογές της 15ης Μαρτίου. Ωστόσο εκείνο που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ότι ο Τάσος Ψυλλάκης θα είναι πολύ κοντά στην παράταξη για να προσφέρει την βοήθεια του στην εκλογική μάχη αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα είναι υποψήφιος. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση τελικά είναι πως το πολιτικό πρόσωπο που κατοικοεδρεύει στην πρωτεύουσα έχει γίνει ο «Δεσπότης» όλων και σαν καλοί πιστοί ζητούν την ευλογία του για να γευτούν την νίκη. Για άλλη μια φορά και «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις» επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με θύματα το ποδόσφαιρο και τους φιλότιμους πραγματικούς ερασιτέχνες στην νοοτροπία παράγοντες. Η πολιτική, γένους θηλυκού ως «Φρύνη η Εταίρα» προβάλλει το πρώτο φαβορί στις εκλογές που αφορά το ποδόσφαιρο.
Ντροπή σας!!! Ο τοπικισμός σας, τα συμφέροντα του νησιού μας και της Δωδεκανήσου γίνονται βορά στις αρχηγικές τάσεις του κάθε φιλόδοξου πολιτικοποδοσφαιρικού παράγοντα!!!
Είστε κύριοι πραγματικοί καλλιτέχνες στις κωλοτούμπες!!!!

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
michele
michele
10 years ago

ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΗΛΙΑ Ο Κ. ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.