Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με τρομερό γκολ του Αθανασίου, ο Αστέρας νίκησε τον ΑΕΡΑ

Με τρομερό γκολ του Αθανασίου, ο Αστέρας νίκησε τον ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Με ένα απίστευτο γκολ του Αντώνη Αθανασίου (με μακρινό βολέ), ο Αστέρας Παστίδας επικράτησε με 1 – 0 του ΑΕΡΑ και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αγώνας “σημαδεύτηκε” στο τέλος από εντάσεις κυρίως μεταξύ ποδοσφαιριστών ενώ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ο διαιτητής Δημήτρης Ατσικνούδας απέβαλλε δυο παίκτες, έναν από κάθε ομάδα. Όλη η εικόνα των σημερινών αγώνων είναι η ακόλουθη:

Αστέρας Παστίδας – ΑΕΡΑ 0 – 1: Στο 60’ αποβλήθηκε ο Κώστας Κυρίτσης του Αστέρα και στο 68΄ ο Πελαρδής του ΑΕΡΑ. Σε άλλα παιχνίδι του ομίλου ο Διαγόρας Βατίου κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕ Κω με 2 – 1 (10’ Ηλιάδης – 54’ Λαζίδης, 76’ Λαζελάρι) και έκανε την πρώτη του νίκη. Δόξα Καρδάμαινας και Διγενής Κοσκινού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 (37’ Μάκης Μποϊλής, 42’ Συνεσίου – 15’ Πατσιαούρας, 72’ αυτογκολ Μ. Μποϊλής). Το ίδιο σκορ σημειώθηκε και στο Ευκλής Σορωνής – Ηρακλής Λάρδου (79’ Μαραγκουδάκης, 82’ Καλαγρής, 45’ Ρέλι, 49’ Αγγελίδης) με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά με 0 – 2 αλλά να δέχονται τελικά δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά.

Στον 1ο όμιλο, ο Άρης Αρχαγγέλου «τσίμπησε» έναν σημαντικό βαθμό στην Κρεμαστή καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2 – 2 με τον Φοίβο (31’ Μόσχος, 41’ Φιλιππάκος – 37’ Νικολού, 90’Μαγιόγλου). Ο Καλυμνιακός νίκησε την ΑΕ Λέρου με 4 – 3 (38’, 55’ Κοκκινίδης, 42’ Κασσάρας, 85’ Κωστόπουλος – 71’ Μελισσουργός, 82’ Κραβαριώτης). Απόλλων Καλυθιών και ΑΕ Κατταβιάς έμειναν στο 0 – 0 με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σταματίου μόλις στο 8’.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments