Αρχική Στήλες Απόψεις Με τρεις λέξεις δεν στηρίζεις τον πρωτοκλασάτο σου διαιτητή

Με τρεις λέξεις δεν στηρίζεις τον πρωτοκλασάτο σου διαιτητή

12
sidiropoulos salpigidis
Dodekanisos

Ο αρνητικός και ψεύτικος αντίκτυπος που ξέσπασε σε βάρος του διεθνή  διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου πως βρέθηκε μεθυσμένος στην Καρδίτσα πριν ένα μήνα περίπου, δεν είχε την ανάλογη και σοβαρή αντίδραση από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

Είναι απορίας άξιο, διότι  στο παρελθόν σε μικρότερης εμβέλειας προβλήματα που αφορούσαν διαιτητές στην Ρόδο και στα Δωδεκάνησα, ο Σύνδεσμος άστραφτε και βρόνταγε!!!!!!

Τώρα σε μία περίπτωση που το «κατηγορητήριο» έλαβε πανελλήνιες  διαστάσεις, οι άνθρωποι της διαιτησίας έπαθαν αφλογιστία. Ακόμα και αν δεν μπορούσε να συγκληθεί έκτακτο διοικητικό  συμβούλιο, ο νέος και άπειρος πρόεδρος του ΣΔΠΔ Αλέκος Μιτζιρίκης είχε πιστεύουμε την ευχέρεια να…συνεδριάσει τηλεφωνικώς, να πάρει την άποψη των υπόλοιπων μελών η να συμβουλευτεί τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Κάπρο η κάποιον άλλον παλαιότερο και μετά να προβεί στην έγγραφη ανακοίνωση υπέρ του Σιδηρόπουλου, η οποία ούτε καν την λέξη διαμαρτυρία δεν περιέχει στο κείμενο

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τουλάχιστον 4 έως 5 μέλη του Δ.Σ. δεν γνώριζαν για τις ενέργειες του προέδρου με αποτέλεσμα η ανακοίνωση έτσι όπως βγήκε να δείχνει ολιγωρία και άγνωστο γιατί!!!!!

Θεωρούμε πως στο πρόσωπο του Τάσου Σιδηρόπουλου λοιδορήθηκαν όλοι οι διαιτητές του συνδέσμου και η απάντηση έπρεπε να ήταν ομοβροντία!!!!!!!

Δεν γνωρίζω αν όλοι οι διαιτητές νέοι και παλιοί συμφωνούν με την θέση και τον τρόπο που το Δ.Σ θέλησε να στηρίξει τον συνάδελφο τους.

Η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει τα παρακάτω:

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Κυριάκου Θωμαίδη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και αφορούν στον διαιτητή του συνδέσμου Αναστάσιο Σιδηρόπουλο, δηλώνει τα εξής: Στηρίζει το μέλος του και διεθνή διαιτητή κ. Αναστάσιο Σιδηρόπουλο και τα όσα αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του κ. Θωμαίδη είναι αναληθή».

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Οταν
Οταν
10 years ago

Οταν μια κατηγορία είναι αναληθης κανεις παρέμβαση κ υπερασπιζεσαι τον εαυτό σου!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
10 years ago

όταν κάποιος φτάνει στην κορυφή γίνεται και το εύκολο θύμα. Ο Σιδηρόπουλος πάντως έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στην κορυφή και το μόνο που έχει να κάνει είναι να υπερασπίζεται τον εαυτό του εντός αγωνιστικού χώρου. (ένας συνάδελφος διαιτητής).

ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
10 years ago

ΚΥΡΙΕ ΛΟΙΖΟ. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ

Ηλίας Λοϊζος
Ηλίας Λοϊζος
10 years ago

Αγαπητέ κύριε Τσαγκάρη κατ’αρχάς στον συγκεκριμένο σταθμό δεν βγαίνω κατά το δοκούν και μία φορά που βγήκα ηταν για να αναφέρω κάτι υπέρ του συνδέσμου σας.Δεύτερον εαν γνώριζα οτι είχαν ξεκινήσει οι εκπομπές στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό και την παρακολουθούσα να είσαι σίγουρος οτι θα έκανα παρέμβαση με σκοπό και πάλι την υπόστήριξη του Τάσου Σιδηρόπουλου.Τρίτον γνωρίζεις πολύ καλά εσύ και όλοι οι διαιτητές παλιοί και νέοι πόσες φορές είμαι δίπλα σας όταν έχετε δίκαιο σε οποιοδήποτε θέμα.Τέταρτον θα υπενθυμίσω σε σένα προσωπικά πως σε είχα υποστηρίξει και πάλι ανοιχτά στο παιχνίδι που είχε γίνει στο γήπεδο Παστίδας και είχες πάρει μια σωστή απόφαση,ανθρώπινη ουσιαστικά απόφαση, για διακοπή του αγώνα ενώ καποιοι με βάση τους νόμους και τις τυπικότητες ήθελαν να σε τιμωρήσουν.

Ηλίας Λοϊζος
Ηλίας Λοϊζος
10 years ago

Πέμπτο κατάλαβες λάθος για την αναφορά μου στην ανακοίνωση σας και στον τρόπο υποστήριξης του Σιδηρόπουλου,διότι μια διαμαρτυρία δεν κρίνεται από το μέγεθος αλλά από το περιεχόμενο της και το δικο σας ήτανε φτωχό και μάλιστα όχι επιθετικό.Τέλος εγώ απευθύνθηκα στον πρόεδρο Αλέκο Μιτζιρίκη και οχι σε εσας.Αν απκτήσατε και ιδιότητα δικηγόρου ,καλορίζικος.Ειδα και πως πήρατε θέση για την καρατόμηση του Δημήτρη Πλακογιάννη ενώ ο κύριος που είχε υποδείξει οφσαιντ απο εκτέλεση πλαγίου αουτ σε αγώνα στην Λάρισα βρίσκεται στην “Σούπερ Λίγκα”!!!!!!!!!

cactus
cactus
10 years ago

Ηλια ο κ. Τσαγγαρης δεν δεχεται κριτικη, η επαρση που απεκτησε συντομα θα του φυγει

lakis
lakis
10 years ago

koitaxe ilia mou me kolotoympes den gazeis akri as bbrethi kapoios na tous plirosi tis dosis kai ta kinita kai tha paretithoun..

Ηλίας Λοϊζος
Ηλίας Λοϊζος
10 years ago

Προς φιλο Λακη.Δεν καταλαβα για ποιες κωλοτουμπες μιλας???Κανε το λιανα!!!!Ειχα γραψει αναλογο θεμα εδω παλι για τουμπες και κωλοτούμπες!!!μπορεις να το βρεις και να το διαβασεις!!!περιμενω να μου εξηγησεις!!!

ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
10 years ago

Για να δεις λοιζο με τη επιπεδο διαιτητικων παραγοντων ασχολομαστε βγαλε συμπερασμα. καισε σενα λακι επειδη ξερω ποιος εισαι,μηπως θελεις να πληρωνουμε απο την τσεπη μας τα τηλεφωνα της επιτροπης για να το παιζεις εσυ λεζαντα, οσο για τισ δοσεις καντο λιανα για να καταλαβουμε διοτι ειμαστε απο χωριο. οσο για το κωλοτουμπες αυτο στο χαριζω διοτι κωλοτουμπας δεν υπηρξα ποτε ΜΕΙΜΑΡΗΣ ημουνα και ΜΕΙΜΑΡΗΣ θα παραμεινω, ΕΝΩ εσυ και το παρεακι σου και με τον διαβολο κανετε συμπραξει μονο και μονο γαι να φυγει ο ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΔΙΟΤΙ σας εχει κατσει στο στομαχι και δεν κανετε αυτα που κανατε τοσα χρονια,και μην με προκαλεσης διοτι θα μιλησω με αποδειξεις και θα σας ξευτιλησω

ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
10 years ago

Και που εισαι ΛΑΚΙ ΕΓΩ βγαινω επωνυμα εσυ που κολλας και δεν βγαινεις επωνυμα?

ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
10 years ago

Οταν επανελθω ΛΑΚΙ Θα αναφερω το ονομα σου για να ξερει ο κοσμος ποιος εισαι, και τι διαιτητης εισουνα, και τι ξυλο εχεις φαει στα γηπεδα που επαιζες χαβαλε ε χαβαλε τσιρακι

Ηλίας Λοϊζος
Ηλίας Λοϊζος
10 years ago

Καλημερα σε ολους τους φιλους.Μαρεσουν οι διάλογοις σας και χαιρομαι να βγουν στην φόρα αυτά που δεν λετε στο προσκηνιο αλλα μονο στο παρασκηνιο!!!!!
Φίλε Βασίλη εγω ασχολουμαι με όλους τους παραγοντες!!!!!δεν κανω διακρισεις!!!!!!