Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Mε τουρνουά Padel ξεκινάει η χρονιά για το Ροδίων Άθλησις

Mε τουρνουά Padel ξεκινάει η χρονιά για το Ροδίων Άθλησις

0
Dodekanisos

Με το 1ο H Hotels Padel tournament ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά για τους λάτρεις του νέου αθλήματος, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις . Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου τουρνουά είναι το ότι θα υπάρχει για πρώτη φορά Ranking αθλητών (under 120 για κάθε ομάδα) αλλά και συμμετοχή ομάδων εκτός Ρόδου. Οι  αγώνες θα διεξάγονται κατά το χρονικό διάστημα 19/9/22 έως 7/10/22ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν  το Σαββατοκύριακο 8 και 9/10/22.

Μερικοί από τους νέους κανονισμούς  του τουρνουά θα είναι οι εξής:
1.Δεν θα υπάρχει κλήρωση και τα ζευγάρια θα τοποθετηθούν στο ταμπλό των αγώνων ανάλογα με την συνολική τους βαθμολογία την οποία κι έχουν από το προηγούμενο τουρνουά. 
2.Αθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά θα συμπεριληφθούν με μηδενικό ranking .
3.Οι αγώνες θα διεξάγονται κατόπιν συνεννόησης των 2 ομάδων (μέσα στο προαναφερόμενο  χρονικό διάστημα) στα 2 νικηφόρα Game των 6 set.
4. Οι τελικοί θα μεταδοθούν για πρώτη φορά σε Live streaming από το αθλητικό site  XXsports.org.
Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι ο όμιλος «H HotelsCollection» ο οποίος προσφέρει από ένα διήμερο στον κάθε αθλητή της νικήτριας ομάδας για 2 άτομα ενώ οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 2η και 3η θέση θα κερδίσουν αθλητικό εξοπλισμό από την εταιρία Macron.

Μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών θα σταλούν στις ομάδες αναλυτικά οι κανονισμοί των αγώνων και κατ’επέκταση του τουρνουά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, στην γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις,  τηλεφωνικά στο 22410 01400 ή μέσα από τα socialmedia ( facebook-instagram)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments