Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Με το δεξί ο ΑΣ Δωδεκάνησος!

Με το δεξί ο ΑΣ Δωδεκάνησος!

0
karotsi omada
Dodekanisos

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι… Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο φάιναλ-φορ του μπάσκετ με καρότσι, κερδίζοντας με 57-52 τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Με καρδιά πρωταθλητή και διορθώνοντας όλα τα κακώς κείμενα για τρία δεκάλεπτα, η ομάδα του Γιώργου Χατζηκαλημέρη έκανε αυτό που για πολλούς φάνταζε αδύνατο με βάση την εξέλιξη του αγώνα. Με επιμέρους σκορ 17-4 (!) στο τελευταίο δεκάλεπτο και άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα, η ροδίτικη ομάδα έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και κερδίζοντας σήμερα (19:30) τον Άρη θα διατηρήσει το στέμμα της. Με τον Χαμαντί να πετυχαίνει 21 πόντους, τον Ζαραγκότα να σιγοντάρει και τον Παππά να δίνει λύσεις, ο Α.Σ.Δ. έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, στο ντέρμπι του φάιναλ-φορ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.
Ο Π.Α.Σ.Κ.Α. ήταν καλύτερος για τρία δεκάλεπτα, χάρη κυρίως στους Μακρή και Βάσση, αλλά τελευταίος χαμογέλασε καλύτερα ο Α.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος με ψυχή και καρδιά πρωταθλητή, «γύρισε» το παιχνίδι και πήρε τη νίκη. Αν σήμερα η ομάδα μας κερδίσει τον Άρη και παράλληλα, ο Π.Α.Σ.Κ.Α. νικήσει την Ίριδα Καβάλας, τότε ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα στεφθεί πρωταθλητής από τη 2η κιόλας αγωνιστική του φάιναλ-φορ.
*Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι ο Άρης κέρδισε με 43-42 την Ίριδα Καβάλας
Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-18, 34-33(ημ.), 40-48, 57-52
Διαιτητές: Προκοπίου- Δροσόπουλος- Αγγελίδης
Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηκαλημέρης): Μιχαήλου 2, Χαμαντί 21, Ζαραγκότας 17, Χατζηδημητρίου 4, Δαούλας, Παππάς 11, Στυλιανακάκης 2.
Π.Α.Σ.Κ.Α. (Χρόνης): Βατικιώτης, Σγαρδέλης 2, Μυρωνάκης, Βάσσης 20, Κουνιάς 8, Μακρής 16, Ντομτζιόνι 6.
*Το σημερινό παιχνίδι Α.Σ. Δωδεκάνησος- Άρης (19:30) θα μεταδοθεί από το Ράδιο Ήχος Μάικ (100.5)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments