Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με το δεξί και ο Ποσειδώνας!

Με το δεξί και ο Ποσειδώνας!

0
poseidonas omonoia
Dodekanisos

Στις παλιές …καλιές του συνήθειες επέστρεψε ο Ποσειδώνας Καρπάθου ο οποίος επικράτησε σήμερα στο γήπεδο του με 3 – 0 της Ομόνοιας Γενναδίου σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Ήταν μάλιστα για τον όμιλο αυτό, το πρώτο παιχνίδι για το 2014. Οι Καρπάθιοι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και έφθασαν χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Μόλις στο 8’ μετά από ωραία προσπάθεια του Τσιαβέλη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, η μπάλα έφθασε στον Σταυριανό ο οποίος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’, ο Μ. Σπανός πάσαρε στον Τσιαβέλη και αυτός με σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0.
Στο 78’ο 15χρονος Ντίνος Μαντικός στο ντεμπούτο του με τα «κυανέρυθρα» έκανε με σουτ από το ύψος του πέναλτι το 3 – 0 και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του. Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Ρενάτο (79’ Μικροπαντρεμένος), Κούτολο, Γ. Σπανός, Χατζημανώλης, Μαντινάος, Τσιαβέλης, Νασόπουλος, Μ. Σπανός (78’ Χριστοδούλου), Πανάρετος, Σταυριανός (65’ Μαντικός)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Νικητάς, Ζερβός, Χατζηκώστας, Κονίσσης, Ε. Πιζημόλας, Καρασάββας, Ε. Μπαϊράμης, Σ. Μπαϊράμης, Μασάντο, Κουνουπιώτης, Ι. Πιζημόλας

Ευχές από την Ομόνοια
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Γενναδίου Γιώργος Μανωλάκης, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, θέλουν να ευχηθούν υγεία και ευτυχία για το 2014 και πολλές αθλητικές επιτυχίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

πηγή φωτό: http://www.askposidon.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments