Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Με το δεξί η Τελχινίδα

Με το δεξί η Τελχινίδα

1
telxinis rodion ginaikes1
Dodekanisos

Του Φώτη Αντωνά

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2014 η γυναικεία ομάδα της Τελχινίδας, που επικράτησε με 3-0 σετ στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο, σήμερα το μεσημέρι απέναντι στο Ροδιών Άθλησης. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά κατάφερε σχετικά εύκολα να πάρει τη νίκη με 25-6, 25-21 και 25-10.
1ο ΣΕΤ
Μονόλογος το 1ο σετ για την ομάδα της Τελχινίδας, με το σκορ να φθάνει ακόμα και στο 14-1. Οι φιλοξενούμενες κάνοντας πολλά λάθη στην υποδοχή βρέθηκαν πολύ πίσω στο σκορ με την κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη, αφού το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν άλλους 5 πόντους γράφοντας το τελικό 25-6.
2ο ΣΕΤ
Αντίθετα με το 1ο σετ, δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενες στο 2ο παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 6-4. Ξεχώρισαν οι Φρατζή για το σερβίς της και η Οικονόμου. Κυνήγησαν αρκετούς πόντους αλλά οι γηπεδούχες δεν άφησαν την διαφορά να ξεφύγει μετατρέποντας το 9-6 σε 11-11. Κάπως έτσι ήταν η συνέχεια του 2ου μέρους με την διαφορά να μην ξεπερνά τους 2 πόντους. Οι παίκτριες του Ροδίων δεν άφησαν το σκορ να ξεφύγει μέχρι το 18-18. Η είσοδος όμως της Δαουτοπούλου και το πολύ καλό σερβίς της έκανε το 22-20 παίρνοντας και πάλι κεφάλι στο σκορ, γράφοντας το τελικό 25-21 για το 2ο σετ.
3ο ΣΕΤ
Η αρχή του 3ου και όπως διαμορφώθηκε το παιχνίδι, τελευταίου σετ του αγώνα, ήταν σχεδόν ίδια με του 2ου. Οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 1-3 αλλά το πολύ καλό σερβίς της Μητροπούλου έβαλε και πάλι μπροστά την Τελχινίδα με 10-6. Η πολύ καλή Τριπολίτη με 3 συνεχόμενους πόντους έκανε το σκορ 11-10 αλλά οι έμπυρες Γιαννέλη και Δαουτοπούλου κατάφεραν να δώσουν κ πάλι προβάδισμα στις γηπεδούχες παίρνοντας διαφορά ασφαλείας 19-10. Οι παίκτριες του Ροδίων φάνηκε να μένουν από δυνάμεις αφού δεν κατάφεραν να πάρουν άλλο πόντο στη συνέχεια του αγώνα και η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά έγραψε το 25-10 στο 3ο σετ και το τελικό 3-0.
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ: Λαγάκη, Δαουτοπούλου, Βρατσάλη, Γιαννέλη, Μητροπούλου, Δημογεροντάκη, Μαθιουδάκη Χρ., Μαθιουδάκη Μ., Κώτη, Αγγελή, Παρασκευά
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Καραμαρίτη, Σφήκα, Χατζηγεωργίου, Γιακουμάκη, Αμπελιώτη, Ουίλσον, Οικονόμου, Τριπολίτη, Κατταβενού, Διακοβασίλη, Φρατζή
telxinis rodion ginaikes2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
opados
opados
10 years ago

εδώ ήξερες ναρθεις…. στο Διαγόρας-Κλεάνθης βαρέθηκες…. τώρα φταίω που στα χώνω….;;;;
δε το σώζεις αν έρθεις στον επόμενο αγώνα… άστο καλύτερα…