Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Με τις ευλογίες του Δήμου Ρόδου!

Με τις ευλογίες του Δήμου Ρόδου!

0
foivos agkalia2
Dodekanisos

Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει την προσπάθεια του Φοίβου για να κατακτήσει για δεύτερη φορά στην ιστορία του το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας! Η ομάδα της Κρεμαστής έκανε αίτημα για οικονομική ενίσχυση και σε αντίθεση με την Περιφέρεια έγινε αποδεκτό. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Δήμος θα καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι της αποστολής στα Ψαχνά της Εύβοιας όπου το προσεχές Σάββατο (7μ.μ.), θα γίνει ο τελικός με τον Παναρκαδικό. Για τον λόγο αυτό, ο Φοίβος θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Ρόδου για τη στάση που κράτησε.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία
Κατά τα άλλα, η τελευταία προπόνηση των παικτών πριν από τον τελικό, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο της Κρεμαστής. Ο Φανούρης Γκινής έκανε ατομικό πρόγραμμα καθώς δείχνει να είναι καλύτερα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Ο παίκτης θα συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή και θα «δοκιμάσει» το πόδι του λίγο πριν από την έναρξη του τελικού. Η αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς για την πρωτεύουσα την Παρασκευή στις 5.15μ.μ.. Θα διανυκτερεύσει στη Γλυφάδα και τo Σάββατο το μεσημέρι θα μεταβεί οδικώς στη Χαλκίδα.
Διαιτησία
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Γιάννης Κάμπαξης και «βοηθοί» του θα είναι οι κ. Σταύρος Ρουμπής και Δαυίδ Πριόνας από την Εύβοια. «Τέταρτος» θα είναι ο Στυλιανός Φώτης από τον ίδιο Σύνδεσμο και παρατηρητής τους ο Σταύρος Φλώτσιος από τη Βοιωτία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments