Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με την υπογραφή του Παπαοικονόμου!

Με την υπογραφή του Παπαοικονόμου!

0
papaikonomou dimos
Dodekanisos

Με ήρωα τον τερματοφύλακα Αντώνη Χρυσανθή που βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και με εκτελεστή τον Δήμο Παπαοικονόμου, ο Κλεόβουλος Λίνδου πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη περνώντας με 1 – 0 από τα Μαριτσά. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι αυτό αλλά από τη μια η αστοχία τους και από την άλλη οι πολύ καλές επεμβάσεις του Χρυσανθή στην επανάληψη, δεν τους επέστρεψαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Ο έμπειρος τερματοφύλακας από το 60’ και μετά έκανε καθοριστικές επεμβάσεις.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπαοικονόμου στο 15’ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ (0 – 1)! Ήταν πραγματικά ένα γκολ για όσκαρ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Σπάρταλης, Λάζος) ο οποίος λίγο πριν από το τέλος του αγώνα απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γαϊτάνο για εξύβριση όπως σημείωσε στο φύλλο αγώνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοσμάς Γ. Σ. Καρίκης, Σαχίνης, Παναγιώτου, Γ. Γιαννακόπουλος, Ππακωνσταντής, Μπιλιάς, Παντελίδης (61’ Μπάκης), Στ. Γιαννακόπουλος (61’ Χατζηκωνσταντής), Γ. Δ. Καρίκης, Βασιλώττος
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Αναστασιάδης (71’ λ.τ. Κλημαντής), Κωστάκης, Λ. Κακλαμάνος, Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου, Τόμας (56’ Γαϊτάνος), Α. Κακλαμάνος, Κολιοκώστας, Χαρίτος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments