Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το Αναπτυξιακό Τουρνουά Βόλεϊ

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το Αναπτυξιακό Τουρνουά Βόλεϊ

0
Dodekanisos

Με πάνω από 170 συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019, στην Ρόδο, το Αναπτυξιακό Τουρνουά Βόλεϊ Παγκορασίδων & Παίδων.

Την μεγάλη αυτή αθλητική συνάντηση, συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ε.Ο.ΠΕ – Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου και τον Δήμο Ρόδου και διεξήχθη σε όλα τα γήπεδα στην Ρόδο με τα Αθλητικά Σωματεία «Διαγόρας», στο Βενετόκλειο με τον Ροδιακό Σύλλογο Πετοσφαίρισης «Τελχινίς», στο Ροδίων Παιδεία με το «Ροδίων Άθλησις» ενώ συμμετείχε και το Σωματείο «ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω», από την Κω.

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος, αθλητές ηλικίας μέχρι 18 χρονών.

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του τουρνουά:

«Ήταν μια επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, που στόχο είχε την ανάδειξη του βόλεϊ στα Δωδεκάνησα ως άθλημα που προάγει την ομαδικότητα και βοηθάει στην κοινωνικότητα των παιδιών. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των παραγόντων του Αθλητισμού και των αθλητών, αποδεικνύοντας έμπρακτα κάθε φορά, ότι στόχος είναι η προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους σε όλη την περιοχή ευθύνης της».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments