Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με την πλάτη στον τοίχο…

Με την πλάτη στον τοίχο…

1
12
Dodekanisos
Μπορεί να μην ηττήθηκε, όμως είναι ξεκάθαρο, ότι πλέον η υπόθεση άνοδος δυσκόλεψε κατά πολύ. Ο λόγος για τη Ρόδο που με ένα γκολ του Κακλαμάνου στο 96’ πήρε την ισοπαλία στα Χανιά (1 – 1 με την τοπική ομάδα) αλλά δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια το αν θα καταφέρει να μπει έστω στα πλέι οφ. Η Ρόδος, παρουσίασε μια καλύτερη εικόνα απ’ ότι στα προηγούμενα δυο παιχνίδια της, όμως και πάλι δεν ήταν αρκετή για να της δώσει τους βαθμούς της νίκης που τόσο πολύ είχε ανάγκη. Στάθηκε πάντως και άτυχη, διότι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 0 – 0, ο Μαραγκουδάκης αστόχησε από τα έντεκα βήματα.
Τα γκολ
Στο 57’ ο Πλουσής συνδιάστηκε ωραία με τον Τσάτσο και ο πρώτος με διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Ριγανά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 96’ μετά από σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Κακλαμάνο ο οποίος με κοντινή προβολή, ισοφάρισε σε 1 – 1 και κράτησε όρθια τη Ρόδο.
Άλλες φάσεις
Στο 21’ μετά από σέντρα του Πλουσή, ο Τσάτσος έκανε προβολή αλλά «έπιασε αέρα» και έχασε μια σημαντική ευκαιρία.
Στο 40’ μετά από πάσα του Γιώργου Καντιμοίρη προς τον Κακλαμάνο. Ο Ραπτάκης την τελευταία στιγμή πρόλαβε και έδιωξε πριν ο φορ των φιλοξενούμενων γίνει απειλητικός.
Στο 42’ ο Κεφαλούκος με διπλή προσπάθεια από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μαραγκουδάκης ανατράπηκε από τον Συροκάκη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο «παθών» αλλά ο τερματοφύλακας των Χανίων απόκρουσε και με την βοήθεια και του δοκαριού, κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο 68’ ο Ριγανάς πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση μετά από σουτ του Δρακάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Στο 69’ ο Κακλαμάνος βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε τον στόχο καθώς η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία και τελικά κατέληξε κόρνερ.
Στο 84’ ο Ευγενικός από καλό σημείο μέσα από την περιοχή, σούταρε άστοχα.
Στο 89’ ο Μποχώνης από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ριγανά.
Στο 90’ μετά από σέντρα του Δανά, ο Ευγενικός με κεφαλιά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να βρει τα δίχτυα (άουτ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Χατζής (Τζωρτζάκος, Κασσαβέτης) από τον Δυτική Αττική. Στο 95’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσεσμελή. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Συροκάκης, Ιασωνίδης, Τσεσμελής – Κεφαλούκος, Παπαδημήτρης και Τσιφλίδης,
ΧΑΝΙΑ: Συροκάκης, Μποχώνης, Παπακαστρήσιος, Ιασωνίδης, Ραπτάκης, Σελινιωτάκης, Αντωνόπουλος, Τσάτσος, Βουρβαχάκης (54′ Δρακάκης), Πλουσής (74′ Τσεσμελής), Γωνιωτάκης (65′ Μποτωνάκης).
ΡΟΔΟΣ: Ριγανάς, Σ. Καντιμοίρης (60′ Σκαρλάτος), Ανωγειανάκης (76′ Ευγενικός), Μπιμπίρης (76′ Δανάς), Παπαδημήτρης, Κεφαλούκος, Μαραγκουδάκης, Γήτας, Τσιφλίδης, Γ. Καντιμοίρης

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RODOSMIRROR.GR
RODOSMIRROR.GR
13 years ago

ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΔΙΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ RODOSMIRROR.GR INFO FHOTO MAGAZINE CLUB ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ν ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ…ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΡΟΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟYΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ Π.Χ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝ ΣΕ 14 ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..