Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η αποκατάσταση του κλειστού γηπέδου...

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η αποκατάσταση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Κρεμαστής

0
Dodekanisos

Την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αποκατάσταση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Κρεμαστής, ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο οι πρόεδροι των αθλητικών σωματείων που κάνουν χρήση του γηπέδου, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, συγκεκριμένα, ο Θανάσης Σταμούλης, πρόεδρος του ΑΣ Μπάσκετ Καλλιθέας, ο Ευάγγελος Αθανασιάδης, Πρόεδρος του Πήγασου Κρεμαστής και ο Χρήστος Κουκιάς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (βόλεϊ), παρόντος του Εντεταλμένου Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκου Νικολή.
Τόσο ο κ. Χατζημάρκος, όσο και ο κ. Νικολής ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων ότι από πλευράς της η Περιφέρεια έχει δεσμεύσει για την αποκατάσταση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Κρεμαστής συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στο Τεχνικό Πρόγράμμά της και οποτεδήποτε οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, που είναι και ο κύριος του έργου, παραδώσουν τον σχετικό φάκελο με την μελέτη και τις αδειοδοτήσεις που απαιτούμενων εργασιών, η Περιφέρεια θα προχωρήσει στην υλοποίηση της δέσμευσής της για τη χρηματοδότησή τους.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των τριών αθλητικών σωματείων ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διαθέτει πλέον ειδικό κωδικό χρηματοδότησης, με συγκεκριμένα ποσά, για την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της, αλλά ανήκουν στην αρμοδιότητα των Δήμων.
Και αυτό, σε συνέχεια των αντίστοιχων πρωτοβουλιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στους τομείς της υγείας και της παιδείας, όπου παρά το γεγονός ότι δεν ανήκουν στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της, χρηματοδοτεί κίνητρα για την εξασφάλιση της παρουσίας γιατρών στα μικρά νησιά της, αλλά και εξασφάλισε πόρους για την χρηματοδότηση έργων συντήρησης και αποκατάστασης των σχολικών μονάδων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments