Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με τη δύναμη της έδρας του!

Με τη δύναμη της έδρας του!

0
antimaxos
Dodekanisos

Με έναν να Αντίμαχο να θυμίζει τις περσινές εξαιρετικές εντός έδρας εμφανίσεις (16 στα 16), επικράτησε του Άρη Αρχαγγέλου με 4-1 στο γήπεδο της Αντιμάχειας, στο παιχνίδι που άνοιξε την 2η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς έχοντας την υπεροχή των κινήσεων. Όσο περνούσαν τα λεπτά και συγκεκριμένα στο πρώτο 25λεπτο ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 33΄ οι «κόκκινοι» ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Δημήτρη Πη. Οι Αρχαγγελίτες προσπάθησαν να απαντήσουν όμως το ωραίο σουτ του Μάλλιου στο 39΄ έδιωξε σε κόρνερ ο Μιαούδης.
Στην επανάληψη και πάλι οι Κώοι ξεκίνησαν καλύτερα παίρνοντας μάλιστα αέρα δύο τερμάτων με την κεφαλιά του Ντάνιελ Σωτίρι στο 58΄. Από εκεί και πέρα οι Αρχαγγελίτες έκαναν ότι μπορούσαν ούτως ώστε να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν από την αναμέτρηση αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 με το αυτογκόλ του Άγγελου Ζιώγα. Στο τελευταίο 10λεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμα 2 τέρματα για το τελικό 4-1. Στο 81΄ο Πης με όμορφο πλασέ έκανε το 3-1 και στο 88΄ο Μπεκιρλάρι με τα από ωραίο συνδυασμό διαμόρφωσε το 4-1. Να σημειωθεί ότι ο Μποιλής Γ. έχασε πέναλτι στο 73΄με τον Βαρέλη να αποκρούει ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 0 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Γκίκα στο 87΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ωραιόπουλος (Φραγκιαδάκης, Παγώνης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Καράλιαμης (46′ Κόκκαλης ), Σωτίρι, Ζιώγας, Ιωαννίδης, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Θωνιάτης, Ατσαλάκης (67′ Συνεσίου), Μποϊλής, Πης (85′ Μπεκιρλάρι)
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Κοτσίκος (86′ Θοδωρής ), Τσελεπίδης, Ζαρκαδούλας, Γκίκας, Συμεωνίδης (84′ Μπαδιεριτάκης ), Κοντόγιαννος, Μαρκόπουλος, Πατσιαούρας, Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης (70′ Παρδαλός ).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments