Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Με προσβάλλουν βάναυσα!»

«Με προσβάλλουν βάναυσα!»

0
giannikouris xatzimixalis
Dodekanisos

Την παραίτηση του από το δ.σ. του Καλυμνιακού υπέβαλλε ο Γιάννης Γιαννικουρής καθώς είναι χολωμένος από διάφορα γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Επειδή τα τελευταία συμβάντα τα οποία αφορούν τα τεκταινόμενα και την ενασχόλησή μου με το ποδοσφαιρικό τμήμα του AOK Kαλυμνιακός ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητα το ήθος και την αξιοπρέπεια την δική μου και της οικογένειάς μου, μέσω δηλώσεων «ανθρώπων» σοβαρών του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της περιοχής μας, δηλώνω πως λυπάμαι ειλικρινά και προσωπικά αυτό δηλώνω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. Φυσικά προτρέπω το ίδιο να πράξουν όλοι όσοι σέβονται την προσωπικότητα το ήθος και τον χαρακτήρα τους.
Σαν άτομο νιώθω απίστευτη αδικία και αχαριστία προς το πρόσωπο μου. Με κατηγόρησαν και για αυτοπροβολή. Ίσως τους ενοχλεί το γεγονός ότι είχα αυτή την άριστη σχέση με όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Ίσως τους ενοχλεί το γεγονός ότι με πολλούς αθλητές προπονητές και παράγοντες μας συνδέει στενή φιλιά και τους οποίους ευχαριστώ δημόσια για την στήριξη τους. Αυτοί που με γνωρίζουν καλά ξέρουν ποιος είμαι και πως ότι κάνω το κάνω με αστείρευτο πάθος και αγάπη, πολλές φόρες ίσως υπερβολικό. Αποχωρώ ήσυχος με την συνείδηση μου και περήφανος που υλοποιήσαμε τον στόχο μας για επιστροφή του Καλυμνιακού στην Α΄ Κατηγορία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments