Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με προπονητή τον Τσακίρη

Με προπονητή τον Τσακίρη

0
diagoras oloi
Dodekanisos

Με τον Μιχάλη Τσακίρη θα «κατέβει» ο Διαγόρας στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΕΡΑ Αφάντου στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, θα είναι και ο νέος προπονητής της ομάδας, «παγώνοντας» έτσι τις όποιες εξελίξεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Πέτρο Ρουτζιέρη. Τον ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία. Το ήθος και η επαγγελματική του συμπεριφορά, τον χαρακτηρίζουν άνθρωπο με συνείδηση και σοβαρότητα, που δικαίως δόξασε την φανέλα του Διαγόρα ως παίκτης και ηγήθηκε του προπονητικού τημ, αργότερα.
Την θέση του προπονητή στην ανδρική ομάδα αναλαμβάνει ο τεχνικός εδώ και αρκετά χρόνια της εφηβικής ομάδας και άλλων τμημάτων των Ακαδημιών του Συλλόγου κ. Μιχάλης Τσακίρης, στον οποίο η Διοίκηση εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments