Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Με προορισμό τη Λαμία…

Με προορισμό τη Λαμία…

0
kolossos_osfp2
Dodekanisos

Με τελικό προορισμό τη Λαμία, όπου αύριο στις 17.00’ αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο, αναχώρησε σήμερα (7/1) το μεσημέρι η αποστολή του ΒΑΠ Κολοσσού. Μόλις τρεις μέρες μετά τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής και την εντός έδρας απώλεια βαθμών από τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Ρόδου θα προσπαθήσει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει την υψηλή βαθμολογική της θέση. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές του, δήλωσε στο esake.gr για την αναμέτρηση στο Χαλκιοπούλειο:
«Ο Πανελλήνιος αδικείται από τη βαθμολογική του θέση καθώς είναι μία ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και καλούς παίκτες. Θεωρώ πως μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας στο οποίο, όμως, θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να μείνουμε πιστοί στην τακτική που επιθυμούμε να εφαρμόσουμε. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».
Για το παιχνίδι με τους «ολυμπιονίκες» μίλησε και ο Στιβ Πάνος:
«Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη, πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό που θέλουμε στο αυριανό ματς είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, να φανούμε ανταγωνιστικοί σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που κυνηγάει πάση θυσία τη νίκη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments