Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ οι αθλητές στο 3on 3 της Κω

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ οι αθλητές στο 3on 3 της Κω

0
Dodekanisos

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ θα μπορούν να πάρουν μέρος οι αθλητές στο 4ο Kos 3on3 basketball festival. Τις λεπτομέρειες έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι διοργανωτές με την ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσαν:


«Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και με αίσθημα ευθύνης οι διοργανωτές του 4ου Kos 3on3 Basketball Festival εναρμονίζουν το υγειονομικό πρωτόκολλο με τις ισχύουσες οδηγίες της Γενικής Γραματείας Αθλητισμού. Έτσι λοιπόν, ισχύουν τα εξής:

Έλεγχος συμμετεχόντων αθλούμενων:

Ενήλικες αθλούμενοι (18 ετών και άνω): PCR ή rapid test εντός 48ώρου

Ανήλικοι αθλούμενοι (κάτω των 18 ετών): self test την ημέρα του αγώνα.

Από τους προληπτικούς ελέγχους με τεστ αντιγόνου COVID-19, εξαιρούνται όσοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

Rapid test διενεργούνται δωρεάν καθημερινά στο Επαρχείο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ και από ώρες 08:00 έως 18:00. Για την λήψη βεβαίωσης αποτελέσματος, ο ενδιαφερόμενος θα εισέρχεται στην πλατφόρμα www.gov.gr και στο πεδίο «Υγεία και πρόνοια». Κατόπιν στο πεδίο «Κορωνοϊος COVID-19 και «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19».

Επιπλέον, όλοι οι θεατές θα είναι καθήμενοι σε ειδική ζώνη που θα διαμορφωθεί για αυτό το σκοπό. Όπου υπάρχει συνωστισμός θα πρέπει όλοι να φορούν προστατευτική μάσκα. Δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες τελετές απονομών. Οι αθλούμενοι θα παραλαμβάνουν οι ίδιοι τα μετάλλιά τους από ένα τραπέζι, χωρίς επαφή, χωρίς συνωστισμό.

Τέλος ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 μετά τις 10:00 οι ομάδες μπορούν να παραλαμβάνουν δωρεάν την εμφάνιση τους από το κατάστημα της COSMOS SPORT».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments