Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με οδηγό το Νίκα…

Με οδηγό το Νίκα…

0
rodiakos katavia
Dodekanisos

Σε μεγάλη ημέρα ο Νίκας, οδήγησε την ΑΕ Κατταβιάς σε εύκολη νίκη με 5 – 0 απέναντι στον Ροδιακό, σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Ο έμπειρος σέντερ φορ κατάφερε να σημειώσει τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα των «κιτρινόμαυρων». Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερα κριτική δεδομένου πως υπήρχε διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Μανώλη Σφυρίου. Μόλις στο 2’ ο Νίκας με πλασέ μέσα από την περιοχή (μετά από σέντρα που έκανε ο Ζούνης) πέτυχε το 0- 1 ενώ στο 16’ ο Αμοιρόπουλος με σουτ πέτυχε το 0 – 2. Στο 53’ ο Νίκας με απευθείας φάουλ έκανε το 0 – 4 και λίγο αργότερα (στο 56’) ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 0 – 4. Στο 79’ ο Νίκας και πάλι με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 5.
Καλύτεροι του Ροδιακού οι Κελεπέρας και Κλάψης. Ξεχώρισαν από την ΑΕ Κατταβιάς οι Νίκας, Τσακμακίδης, Αγγελίδης και Γεωργίου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Κυρίτσης, Σάββενας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Νομικός, Τσιμπιδάκης, Κελεπέρας, Τσακίρης, Κεφάλας, Κλάψης, Κολωβός (58’ Τσιτσιπάς), Τρίγγας, Πουλής (77’ Παπαδιός), Χρυσοχός, Κλάδης (58’ Σέντης)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Πεστλίκης, Φιντικάκης, Αγγελίδης, Αμοιρόπουλος, Γεωργίου, Καβάζης (73’ Γκιόζι), Μάτσης, Τσακμακίδης, Νίκας, Κουμπιάδης (59’ Παντελίδης), Ζούνης (56’ Ντριλόν)

Στη φωτογραφία ο Αμοιρόπουλος σε μια από τις προσπάθειες του στο παιχνίδι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments