Αρχική Αθλητικά νέα Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Σταυρός Καλυθιών

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Σταυρός Καλυθιών

0
Dodekanisos

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών του 7ου ομίλου ο Σταυρός Καλυθιών. Οι Καλυθινές με την Βέρα Κιόττου που ανέλαβε χρέη προπονήτριας επικράτησαν με το εμφατικό 0-5 του Φοίνικα Καλλιθέας. Τερμάτισαν στην δεύτερη θέση και πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, με 10 νίκες και μόλις 2 ήττες!

« Με νίκη έκλεισε την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 η ομάδα μας για το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο την ομάδα του Φοίνικα Καλλιθέας! Η ομάδα μας ταξίδεψε στην Αθήνα με 11 παίκτριες και κέρδισε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και χωρίς άγχος με 5-0 την ομάδα του Φοίνικα!

Σύνθεση : Ζουγανέλλη , Πενταράκη , Μανωλακούδη , Κωνσταντίνου , Φλεβάρη , Ταχραμάνη , Λάμπρου , Κουφάλλη , Καλλιγά , Βασιλειάδου και Γαιτάνου! Χρέη προπονητή ανέλαβε η Βέρα Κιόττου. Τα γκολ : Λάμπρου , Κωνσταντίνου , Ταχραμάνη , Φλεβάρη και Κουφάλλη !

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Φοίνικα Καλλιθέας για την φιλοξενία καθώς και το Greek Women’s Soccer News και τον Τάσο Ζαφειρίου για την κάλυψη του αγώνα!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments