Με νέο πρόεδρο η Ρόδος!

0
ntouroutlis makis

Με νέο πρόεδρο και τον Μάκη Ντουρουτλή απλό μέλος θα «κατέβει» η Ρόδος τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος, σε συνάντηση που έγινε με την παρουσία και άλλων παραγόντων, εξέφρασε την επιθυμία να μην συνεχίσει στην ομάδα από το ίδιο πόστο. Ο κ. Ντουρουτλής όμως θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσει να τη στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Αποφασίστηκε επίσης να δημιουργηθεί μια διοικούσα επιτροπή η οποία και θα έχει υπό την εποπτεία της την οργάνωση για τη νέα χρονιά. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Χρήστου Ηλιακίδη όπως και του  Μανώλη Κώτη που θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:
«Μετά από συνεδρίαση, τα μέλη του Δ.Σ του ΑΣ ΡΟΔΟΣ αποφάσισαν τα παρακατω.
1. Την συγκρότηση Διοικητικής Επιτροπής με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, να προβεί στην εκκαθάριση του μητρώου των μελών του, μέσα από τα οποία θα προκύψει και η νέα διοίκηση στο άμεσο μέλλον.
2. Να προβεί σε συνεννόηση με τον προπονητή για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων τις ομάδας μας, συμπεριλαμβανόμενης και της Α’ ομάδας.
3. Ενημερώνουμε τους φίλους του συλλόγου μας ότι σε 2 ημέρες θα λειτούργει και το νέο σάιτ, asrodos.gr., το οποίο θα αποτελεί το μονό επίσημο μέσο για την καλύτερη και ορθότερη ενημέρωση των φίλων μας. Και με την ευκαιρία αυτή, καλούμε, όσους φιλάθλους μας το επιθυμούν, να αποτελέσουν τα νέα μέλη με μονό σκοπό την επανεκκίνηση του συλλόγου, με βάση τα εγγεγραμμένα μέλη της.
Υπογράφουν οι κάτωθι:.
ΒΛΑΧΟΣ ΕΜ.
ΗΛΙΑΚΙΔΗΣ ΧΡ.
ΝΤΟΥΡΟΥΤΛΗΣ Μ.
ΑΡΝΙΤΑΛΗΣ Θ.
ΠΕΡΑΝΤΙΝΟΣ Α.
ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ Σ.
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ Μ.
ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ Μ.
ΦΙΛΙΠΠΟΥ Ν.»