Αρχική Προγνωστικά Με κόμπο… και την «κόντρα»

Με κόμπο… και την «κόντρα»

0
apoel
Dodekanisos

Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα πονταρίσματα και δεν ξέρετε τον τρόπο; Το Foxbet.gr μπορεί να σας… βοηθήσει μέσω του αναλυτικού οδηγού του για το Ασιατικό Χάντικαπ. Τι είναι, πως παίζεται, τι προσφέρει στον παίκτη.

Σερίφ – Χάποελ Μπερ Σέβα

Εστω και μικρό, το προβάδισμα είναι με το μέρος της Χάποελ Μπερ Σέβα μετά από τη νίκη της με 3-2 στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Η έδρα βοήθησε την ομάδα από το Ισραήλ να πάρει αυτό που θέλει, από την άλλη πλευρά η πρωταθλήτρια Μολδαβίας ψάχνει ένα γκολ και να μην παραβιαστεί η εστία της απόψε για να πάρει εκείνη την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επιστροφή για τον μπακ Μετούα, θα λείψει ο μπακ Αλίτι. Για την Χάποελ επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Τζέντεκ, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η νικήτρια του ζευγαριού θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Στοιχηματικά δείχνει να έχει αξία η κόντρα, με τη διπλή ευκαιρία να τιμάται στο 1.75, μιας και οι Ισραηλινοί έδειξαν ότι… έχουν τον τρόπο για να πάρουν αυτό που θέλουν. Διαβάστε στο foxbet.gr τα πάντα αναφορικά με τις επαναληπτικές αναμετρήσεις του δεύτερου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΠΟΕΛ – Δε Νιου Σεντς

Ο πρωταθλητής Κύπρου μπορεί να μην εντυπωσίασε με την παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι με τους Ουαλούς, όμως πήρε το 0-0 και πλέον όλα είναι στο χέρι του αναφορικά με την πρόκριση, αρκεί φυσικά να καταφέρει να μην παραβιαστεί η εστία του. Εκεί θα μπλεχτούν τα πράγματα. Στην Ουαλία, ο τεχνικός Κρίστιανσεν έστησε την ομάδα με έναν χαφ (Ντε Βισέντι) και τετράδα μπροστά του πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σωτηρίου. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο σύστημα των Κυπρίων. Από την άλλη μεριά η Νιου Σεντς θα ψάξει το γκολ, με τα βλέμματα να στρέφονται στο αν θα παίξει ο σημαντικός μέσος Εντουαρντς. Αναμενόμενα χαμηλός είναι ο άσσος, είναι άλλωστε καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, οπότε μπορούμε να πάμε σε έναν άσσο συνδυαστικό με over 2.5, σε απόδοση 1.80 ή ακόμα και απλά στα πολλά τέρματα, σε απόδοση 1.65. Διαβάστε στο foxbet.gr τα πάντα αναφορικά με τις επαναληπτικές αναμετρήσεις του δεύτερου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments