Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με ήρωα Σταματελόπουλο και «κέρβερο» Θεοδωράκη νίκησε η Ρόδος

Με ήρωα Σταματελόπουλο και «κέρβερο» Θεοδωράκη νίκησε η Ρόδος

0
Dodekanisos

Η Ρόδος ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στον Διαγόρα, επικρατώντας με σκορ 3-0 για την τρίτη αγωνιστική της Super League 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για την Ρόδο ο Σταματελόπουλος, καθώς σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της νίκης. Ενώ ο Θεοδωράκης όντας «κέρβερος» απομάκρυνε κάθε κίνδυνο για τα «ελάφια», κρατώντας ανέπαφη την εστία του. 

Μολονότι ο Διαγόρας ήταν καλύτερος στο πρώτο 15λεπτο του ματς, χάνοντας μάλιστα και δύο κλασικές ευκαιρίες, η Ρόδος ήταν εκείνη που τελικά άνοιξε το σκορ. Ενώ σε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο για τους γηπεδούχους το σκορ ανέβηκε στο 2-0 μέχρι το 26′. Από εκεί και πέρα ο Διαγόρας ήθελε αλλά δεν μπορούσε να πάρει το κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Επιπροσθέτως λίγο πριν το φινάλε του αγώνα δέχθηκε και τρίτο γκολ για το τελικό 3-0. Απόλυτα δίκαιο βάση εικόνας το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Το ματς

Ο Διαγόρας εισήλθε καλύτερα στην αναμέτρηση και μάλιστα είχε πολύ καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ. Από γύρισμα του Τάτση από τα αριστερά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά από τους αμυντικούς της Ρόδου και ο Κουϊρουκίδης αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 2ο λεπτό. Ενώ λίγα λεπτά μετά, ο Τσιαντούλας εξαπολύει ένα σουτ «κεραυνό» το οποίο απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα ο Θεοδωράκης. Στο 9′ ο Λαμπίρης υποπίπτει σε λάθος, ο Μαρσελίνιο κλέβει την μπάλα, επιχειρεί σουτ το οποίο είναι εντελώς άστοχο. Προσπάθησε να απαντήσει στις ευκαιρίες του Διαγόρα, η Ρόδος, ωστόσο το χάλασε στην τελική προσπάθεια ο Μαρσελίνιο. Μετά το 20′ ο Διαγόρας παρουσίασε «κοιλιά» στην απόδοσή του, την στιγμή που η Ρόδος ανέβασε κατακόρυφα την δική της, καταφέρνοντας μάλιστα να ανοίξει και το σκορ. Ο Γιάννης Γιώργου ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Σταματελόπουλο με τον διαιτητή Πουλόπουλο να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος ο Σταματελόπουλος, νικώντας τον Μπίντση για το 1-0. Στιγμές αργότερα ο Σταματελόπουλος «πιάνει» στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά από κόρνερ του Μαρσελίνιο σκοράρει ξανά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για την Ρόδο. Από εκεί και έπειτα δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση με τον διαιτητή, να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διαγόρας είχε μία ανούσια κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις επίθεσης. Ωστόσο δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι την στιγμή που η Ρόδος έχοντας και το υπέρ της 2-0 από το πρώτο μέρος, περίμενε καρτερικά και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι παίκτες του «γηραιού» ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν. Η Ρόδος «κλείδωσε» την υπόθεση νίκη στο 89′ όταν σε υποδειγματική αντεπίθεση ο Σουλάι βρίσκει τον Μαρτσάκη, ο οποίος με τρομερό διαγώνιο σουτ νικάει για τρίτη φορά τον Μπίντση. Τελικό σκορ 3-0 και θρίαμβος για την Ρόδο στο ντέρμπι με τον Διαγόρα. 

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Χ. Νικολάου (Αθήνας)

Τέταρτος: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρόδος (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωράκης, Καραγεώργης, Μαρσελίνιο (57′ Σουλάι), Μακρυδημήτρης, Σάαντο (87′ Μαρτσάκης), Μίγγος, Μαρκόφσκι (88′ Ρέτσος), Καψάλης, Εντιαγέ, Σταματελόπουλος (72′ Νικολόπουλος), Αδαμάκης.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Σίνγκ, Τσιάντουλας (75′ Ραφίνια), Ρουγκάλας, Τάτσης (46′ Ζούνης), Πίσπας (70′ Παραστατίδης), Λαμπίρης (46′ Μπαστιανος), Κουϊρουκίδης, Μουμίν, Γιώργου (86′ Σάιμπερτ).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments