Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Με ηγέτη τον Κρομμύδα

Με ηγέτη τον Κρομμύδα

0
kromidas
Dodekanisos
Χωρίς να αντιμετωπίσει απολύτως καμία δυσκολία, η Αναγέννηση Ιάλυσος πήρε το «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, επικρατώντας του ΠΑΟ Κω στο Στάδιο Ανταγόρας με 6-1 και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Άρη Αρχαγγέλου εκτός έδρας. Η ομάδα του Νίκου Μαντικού δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τους γηπεδούχους και «καθάρισε» το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ενόψει πρωταθλήματος.
Τα γκολ του αγώνα:
8′ Βαθιά μπαλιά του Μπιγκό, ο Σταυλάς αφού πέρασε τον Ναίσκε έκανε το 1-0 για την Αναγέννηση.
21′ Ωραία ενέργεια και σουτ από τον Παφιάκη, λάθος εκτίμηση από τον Ναίσκε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-2.
28′ Σουτ του Ξυπολητά από τα όρια της περιοχής, στην δεξιά γωνία του Φωτεινή για το 1-2.
38′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπιγγό, ο Κρομμύδας από κοντά με κεφαλιά έκανε το 1-3.
39′ Ωραία ενέργεια του Παφιάκη από αριστερά ο οποίος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Κρομμύδας με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ναίσκε για το 1-4.
61′ Σουτ του Γαιτάνου από πλάγια στο αριστερό παραθυράκι του Ναίσκε για το 1-5.
86′ Μόνος του με το τέρμα ο Κρομμύδας πλάσαρε εύστοχα για το 1-6.
Διαιτήτευσε ο κ. Κατσιδώνης με βοηθούς τους κ. Φραγκιαδάκη και Μάμμη.
ΠΑΟ Κω: Ναίσκες, Ζώης, Καννελόπουλος Π., Ξυπολήτας (57′ Νικολόπουλος), Ζαμάγιας, Πουλήμας, Βαταρίνα, Στεργαλλάς (78′ Aλεξανδρόπουλος), Μέμα, Παπαγιαννόπουλος (46′ Παναγόπουλος), Ζούνης
Αναγέννηση Ιαλυσού: Φωτεινής Π., Μαλλιάκας (46′ Αξιώτης), Σταυλάς, Φωτεινής Γ., Πιτσουρδάκης, Κρομμύδας, Παφιάκης (46′ Σπάρταλης), Μπιγκό (55′ Λουκίσσας), Σάλιβαν, Γαιτάνος, Καρπαθάκης

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments