Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Με γεμίζουν οι Ακαδημίες»

«Με γεμίζουν οι Ακαδημίες»

0
saxinidis_pagkos
Dodekanisos
Ικανοποιημένος από την φετινή παρουσία του Διγενή Κοσκινού στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Δωδεκανήσου έμεινε ο τεχνικός του συλλόγου Θόδωρας Σαχινίδης. Στην μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο www.news12.gr μας μίλησε για την χρονιά καθώς και για τα μελλοντικά σου σχέδια. Ιδού τι μας είπε:
-Θόδωρα πως είδες το φετινό πρωτάθλημα;
«Από νωρίς ξεχώρισαν οι τρεις ομάδες που ανέβηκαν στην επόμενη κατηγορία. Οι υπόλοιπες δέκα παλεύαμε για μια καλή πορεία και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Όταν από νωρίς ξεχωρίζουν κάποιες ομάδες, τότε δεν υπάρχει ουσία. Το πρωτάθλημα είχε και πολλές αναβολές και κράτησε πολύ. Τελείωσε τον Μάιο, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να έχουν πρόβλημα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών.»
-Έμεινες ικανοποιημένος από την παρουσία του Διγενή;
«Ναι είμαι ικανοποιημένος. Ο Διγενής χτίστηκε από την αρχή. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Έπαιξαν και αρκετοί νεαροί. Ο Διγενής είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλό εφηβικό τμήμα οπότε δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο μέλλον λόγω και της οικονομικής κρίσης που υπάρχει. Δεν είναι απαραίτητο να κάνει μεταγραφές.»
-Θα ήθελες να παραμείνεις στο πόστο αυτό και τη νέα σεζόν;
«Εμένα με ενδιαφέρουν πιο πολύ οι Ακαδημίες. Ένας που θέλει να προσφέρει έργο, μπορεί να το προσφέρει καλύτερα εκεί. Αν βγει κάποιος παίκτης, λες ότι έβαλες και εσύ ένα λιθαράκι. Είναι μια ηθική ικανοποίηση. Δεν έχω πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις αλλά οι Ακαδημίες με γεμίζουν περισσότερο.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments