Αρχική Προγνωστικά Με ευκαιρίες και απόψε…

Με ευκαιρίες και απόψε…

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Συνέχεια απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την 2η ημέρα να έχει ευκαιρίες και με σωστή προσέγγιση πάμε να μεγαλώσουμε τα ποσοστά των επιτυχιών μας. Χθες είχαμε στις επιλογές μας 3/5 ,παραμείναμε στο 57 % και συνολικό απολογισμό να φθάνει τα 164/286.

ΑΓΙΑΞ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ κωδ.127
Οι δηλώσεις του Ντε Μπουρ αφορούσαν αποκλειστικά το X-Ray της Μπαρτσελόνα και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα. Στερείτε αυτοπεποίθησης ο Άγιαξ (σε αυτό συμβάλει και ο κόουτς ΝτεΜπουρ με της δηλώσεις σεβασμού-υπόκλισης προς τον αντίπαλο), στερείτε ποιότητας και το βασικότερο στερείτε εμπειρίας στον θεσμό. Η Μπάρτσα αντιδράει στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της. Παίρνει κεφάλι στο σκορ από νωρίς και ενδεχομένως να φτάσει το σκορ πολύ ψηλά.
Το βαμπίρ (Σουάρες) θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και μετά το 1ο 10λεπτο η όποια συγκεχυμένη ψυχολογία του θα «καθαρίσει» ανεβάζοντας και την απόδοση του. Συνοπτικά έχουμε ( 2/2 ) 1,75. Πρώτος σκόρερ Σουάρεζ ( 041-144 ) 4,50 και ( 4-6goal) 2,10.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΠΟΡΤΟ κωδ.128
Τον υπέρ πάντων αγώνα της δίνει απόψε στο Σαν Μάμες η Μπιλμπάο. Στην Πόρτο αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας. Μοιρασμένο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο….2ο Ημίχρονο. ( ΗΜ Χ ) 1,95 και μετά στο ( 2-3goal ) 1,80.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.- ΣΑΛΚΕ κωδ.134
Ιταλός διαιτητής στο ματς, με κάκιστη ψυχολογία και εσωτερικές φαγωμάρες η Σπόρτινγκ, με ιταλό προπονητή στον πάγκο της η Σάλκε ( Ντι Ματέο ) και ένα σωρό τραυματίες η φιλοξενούμενη είναι σαφές πως θα πάνε σε ματς σκοπιμότητας. Βασικό ποντάρισμα εδώ το ( Χ ) 3,50 και με σωστή τιμή το ( Under ) 1,90.

ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΤΙΟΝΑΛ κωδ.140
Επαναληπτικός του 1-0 στην έδρα της Ατλέτικο για την φάση των ( 8 ) στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Ατλέτικο Νασιονάλ με «παραστάσεις» στον θεσμό και σαφώς περισσότερη εμπειρία διαχειρίζεται πιο σωστά το ματς και το φέρνει στα μέτρα της. Ο σκοπός ( η πρόκριση) αγιάζει τα μέσα εδώ !! 1ο μας σημείο το ( ΗΜ Χ ) 1,85 και με αρκετή δόση λογικής προσανατολιζόμαστε και στο (0 – 1 goal) 2,60. 
Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments