Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με αισιοδοξία παρά τα προβλήματα

Με αισιοδοξία παρά τα προβλήματα

0
diagoras_trasivoulos1
Dodekanisos

Με στόχο μια ακόμα επιτυχία αναχωρεί σήμερα για τη Θεσσαλονίκη κι από κει οδικώς για την Δράμα η αποστολή του Διαγόρα. Την Κυριακή το απόγευμα (4μ.μ.) συναντάται εκεί με την πάλαι ποτέ κραταιά αλλά και περυσινή γνώριμο Δόξα, η οποία έχει φέτος αρκετές φιλοδοξίες. Είναι η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος football league και οι κυανέρυθροι θέλουν να βαδίσουν και σε αυτήν την περίπτωση στην σταθερότητα των δυο πρώτων θετικών αποτελεσμάτων με Λεβαδειακό (εκτός) αλλά και με Θρασύβουλο (εντός).
Ο Σούλης Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε σήμερα το πρωϊ την προετοιμασία της ομάδας και αμέσως μετά ανακοίνωσε τους δεκαεννέα που ταξίδεψαν το Σάββατο το απόγευμα αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη κι από κει οδικώς για την Δράμα ενώ η επιστροφή της αποστολής έχει προγραμματισθεί για την Δευτέρα το μεσημέρι πάλι από την Θεσσαλονίκη.
Ο κώουτς του Διαγόρα απέκλεισε από την αποστολή:
-Τον Πέτρο Καμινιώτη ο οποίος δεν είναι έτοιμος ακόμα μετά τον τραυματισμό του
-Τους Παναγιώτη Μαθιό, Τάσο Χριστοφιλέα και Ζοζεφ Αγκουιρίμπα
-Αλλά και τους νεαρούς Πανορμιτη Καρπαθάκη, Γιώργο Μαριεττάκη, Σταύρο Πεταυράκη Άγγελο Χειμωνεττο και Μιχάλη Φράγκο με τους περισσότερους από τους οποίους να ακολουθούν την αποστολή και να μετέχουν του αγώνα της ομάδας των Νέων .
Οι δεκαεννέα της αποστολής είναι οι Γκούτμαν, Μαρτίνεζ, Μασάρα, Ρέγιες, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Εξουζίδης, Ζουρούδης, Μιχαλάκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Προβατίδης, Σαλαμαστράκης, Σκόνδρας, Σπάρταλης, Ταμπάσης, Τριανταφυλλου και Χατζόπουλος.
Στις τάξεις του Διαγόρα παρά τον προβληματισμό που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία πώς με καλή απόδοση μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Διαγόρας μπορεί να επιστρέψει στην Ρόδο με κάποιο κέρδος . Βέβαια ο στόχος είναι η νίκη αλλά οι κυανέρυθροι ξέρουν καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν στο σημερινό παιχνίδι της Δράμας.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments