Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Με επιτυχία έγιναν οι διεθνείς ποδηλατικές εκδηλώσεις της Ρόδου

Με επιτυχία έγιναν οι διεθνείς ποδηλατικές εκδηλώσεις της Ρόδου

0
Dodekanisos

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Διεθνείς ποδηλατικές εκδηλώσεις της Ρόδου, από τις 12 έως της 27 Μαρτίου 2022. Οι συνολικά επτά αγωνιστικές ημέρες έδωσαν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες και συνοδούς τους, να ζήσουν μοναδικές στιγμές, μέσα από μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για την αγωνιστική ποδηλασία, όχι μόνο στο νησί της Ρόδου, αλλά γενικότερα σε όλη την χώρα.

Το επίπεδο όλων των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό, κάτι που δεν οφείλεται μόνο στην παρουσία μεγάλων επαγγελματικών και ημιεπαγγελματικών ομάδων, αλλά και στον σχεδιασμό, την υλοποίηση αυτού από τους διοργανωτές και την ανταπόκριση των Ροδιτών, που αγκάλιασαν ζεστά την όλη προσπάθεια και απέδειξαν ότι αυτές οι παγκοσμίου βεληνεκούς ποδηλατικές εκδηλώσεις είναι όλων των Ροδιτών.

Οι κάτοικοι του νησιού έχουν αντιληφθεί ότι οι Διεθνείς ποδηλατικές εκδηλώσεις καθιερώνουν τη Ρόδο ως ένα προορισμό μεγάλων αθλητικών γεγονότων που συμβάλλουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, αλλά και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Αποτελεί ένα ετήσιο αθλητικό γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας και κύρους.

Σημαντικότατη ήταν η στήριξη, τόσο της συνδιοργανώτριας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όσο και του συνδιοργανωτή Δήμου Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Ακόμη και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι χορηγοί, που ηθικά και υλικά υποστήριξαν την όλη προσπάθεια. Όλοι τους ανανέωσαν το ραντεβού για το 2023, οπότε και οι εκδηλώσεις θα είναι ακόμη υψηλότερου επιπέδου.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments