Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Με επιτυχία το τουρνουά beach volley

Με επιτυχία το τουρνουά beach volley

0
Telchinis 4x4bvl 14
Dodekanisos

Την Κυριακή 17 Απριλίου ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης “Τελχινίς” διοργάνωσε στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα (Κορακόνερο) προπονητικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ μικτών ομάδων 4 εναντίον 4 (4×4). Το τουρνουά είχε σκοπό την οικονομική ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΡΣΦΠ Τελχινίς η οποία θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αιγαίου στο τελικό τουρνουά του πρωταθλήματος Γυναικών της Ζ΄ Περιφέρειας που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο από 21-23 Απριλίου. Στους αγώνες συμμετείχαν 9 ομάδες και πραγματοποιήθηκαν 16 πολύ ενδιαφέροντες αγώνες στα 2 νικηφόρα σετ.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Φαμπιόλα Τερζίου, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Μιχάλη Τσιμισίρη, Γιώργου Γκιζέτη και Μιχάλη Γεράκη που νίκησε με 2-0 σετ (15-12, 18-16) στον τελικό τους Ελισάβετ Αμορανίτη, Μαρίνα Τζανουδάκη, Στέλιο Χαριστή και Παντελή Γούλα.
Στον μικρό τελικό οι Ειρήνη Γεράκη, Μελίνα Τερζή, Νεκτάριος Γεράκης και Σάββας Γεράκης επικράτησαν στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ της ομάδας των Μαρίας Ινγγλέση, Ελένης Γιακουμάκη, Καλλιόπης Πόγκα, Πάνου Μπαλή και Ανδρέα Παπαδόπουλου.
Στον αγώνα κατάταξης για 5η – 6η οι Χρυσάνθη Κάππα, Ειρήνη Αρχαγγελίτη, Λοΐζος Παπακωνσταντίνου και Δημήτρης Σαρικάς νίκησαν τους Παντελία Τζέυ, Άννα Αμπντουλ, Πέτρο Αλαφάκη και Γιώργο Γιακουμάρο. Στη 7η θέση κατατάχτηκαν οι Φαίη Μίχου, Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Στάθης Μαθιουδάκης και Θωμάς Ντέτσικας, στην 8η οι Μαρία Μαστρογιάννη, Φωτεινή Περίδη, Χαρούλα Φραντζή, Ζώζα Κανέλλη και Νικολέτα Κρίτσα ενώ στην 9η οι Ανθή Γκίκα, Εύη Μανωλάκη, Γιάννα Κασκάνη, Βάσω Κούκου και Σάκης Κυπριώτης.
Η Τελχινίδα ευχαριστεί τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους και τους να ενισχύσουν με την παρουσίας τους την προσπάθεια των γυναικών στην τελική φάση του πρωταθλήματος γυναικών της Ζ΄ Περιφέρειας.

Telchinis 4x4bvl 21

Telchinis 4x4bvl 54

Telchinis 4x4bvl 28

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments