Με επιτυχία ο αγώνας επίδειξης του Γ.Σ.Δωδεκάνησος (pics)

0
5

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε την Κυριακή 30/10/2016 η εκδήλωση στην Αφάντου όπου δόθηκε αγώνας επίδειξης από τους αθλητές του Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο. Στην επίδειξη πήραν μέρος εκτός των αθλητών του συλλόγου, νέοι και μαθητές, δίνοντας το παράδειγμα για το συναρπαστικό αυτό άθλημα.
Ο αγώνας διεξήχθη για κοινωνικό σκοπό καθώς συγκεντρώθηκαν χιλιάδες πλαστικά καπάκια με τα οποία θα αγοραστούν αμαξίδια και τρόφιμα που θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Ο στόχος επετεύχθη χάρη στην μεγάλη ανταπόκριση μαθητών, γονεων και κατοίκων !
Ο πρόεδρος του Γ.Σ Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου, υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα ξαναπάει στην Αφάντου έχοντας μαζί της το κύπελλο Ελλάδος !
Ο Γ.Σ Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά την δημοτική αρχή Αφάντου, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς σύλλογους Αφάντου – “Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος -Παναγία Καθολική” – “Α.Ε.Ρ.Α” – ¨Σύλλογος Νέων Αφάντου¨ – “Αθλέτικο – Άγιος Λουκάς”- “Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Αφάντου”( οι οποίοι και προσέφεραν χρηματική βοήθεια στον Γ.Σ Δωδεκάνησος) ,τους καθηγητές και τους δασκάλους στην Αφάντου.
Ο Γ.Σ Δωδεκάνησος θα συνεχίσει αυτού του είδους τις κοινωνικές εκδηλώσεις ώστε να ευαισθητοποιήσει το φίλαθλο κοινό και να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερους νέους που μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στο μπάσκετ με αμαξίδιο.
Σας περιμένουμε όλους στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας που θα διεξαχθεί στις 12/11, Σαββατο και ώρα 6μμ στο Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο της Ρόδου, με αντίπαλο τον Ήφαιστο Πατρών, για να νικήσουμε και να προκριθούμε στον επόμενο αγώνα! Να είμαστε όλοι εκεί!

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/basket/dodekanisos_epideixi_afantou] width=[150] height=[150]}