Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Με έντονη δυσαρέσκεια διαβάσαμε την επιστολή του Χρήστου Καταβαίνη”

“Με έντονη δυσαρέσκεια διαβάσαμε την επιστολή του Χρήστου Καταβαίνη”

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας “απαντάει” στα λεγόμενα του αθλητή Χρήστου Καταβαίνη εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα. Συγκεκριμένα:

“Με μεγάλη έκπληξη και έντονη δυσαρέσκεια διαβάσαμε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την επιστολή του αθλητή Χρήστου Καταβαίνη στην οποία κατηγορεί την ομάδα μας για αδιαφορία μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Από τη στιγμή που ο εν λόγω αθλητής αποφάσισε να γράψει τα δικά του σενάρια περί αδιαφορίας του συλλόγου μας, να του θυμίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του, η ομάδα μας ήταν στο πλευρό του.

Πριν τη μεταφορά του από την Κυπαρισσία και την Καλαμάτα, προθυμοποιηθήκαμε να βοηθήσουμε  αν ήθελε ο Χρήστος να χειρουργηθεί σε αθηναϊκό νοσοκομείο. Η απάντηση της μητέρας του Χρήστου ήταν ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον ιατρό του γενικού νοσοκομείου Ρόδου κ. Άντερσεν και στους συνεργάτες του  και θέλει το χειρουργείο να γίνει στη Ρόδο, όπως κι έγινε. Ο Χρήστος ήρθε στη Ρόδο και ήμασταν πλάι του μέχρι την ημέρα της χειρουργικής επέμβασης, Χρειάστηκε ορθοπεδική μπότα και εννοείται του την αγοράσαμε άμεσα. Μετά την επέμβαση εννοείται  ότι το ενδιαφέρον συνεχίστηκε αμείωτο και ρωτήσαμε την μητέρα του Χρήστου και πρώην έφορο του τμήματος μπάσκετ κ. Ντίνα Γεωργαλλή αν είχε οικονομική επιβάρυνση από το χειρουργείο και μας απάντησε ότι τα έξοδα καλύφθηκαν πλήρως από την ασφάλεια του Χρήστου

Εννοείται ότι αν υπήρχε επιπλέον οικονομική επιβάρυνση αυτή θα καλυπτόταν από τον Διαγόρα, όπως άλλωστε συνέβη  για το χειρουργείο ενός συναθλητή του που πριν λίγους μήνες χειρουργήθηκε για χιαστούς σε αθηναϊκό νοσοκομείο, γεγονός που πολύ καλά γνώριζε η μητέρα του Χρήστου. Οι φυσιοθεραπείες επίσης γράφτηκαν και καλύφθηκαν από την ασφάλεια του Χρήστου εκτός από μια οικονομική συμμετοχή την οποία η μητέρα του αθλητή δήλωσε ότι δεν θέλει να πάρει από το σύλλογο. Παρόλα αυτά μετά τις σημερινές καταγγελίες ο Γ.Σ. Διαγόρας επικοινώνησε με τον φυσικοθεραπευτή κ. Κορνάρο ο οποίος ενημέρωσε ότι η συμμετοχή του αθλητή ανέρχεται σε 300 ευρώ, τα οποία και θα καταβληθούν άμεσα παρά την περί του αντιθέτου επιθυμία της οικογένειας, η οποία τώρα χρησιμοποιείται για να δυσφημίσει τον Διαγόρα.

Τέλος, αρχές Ιουνίου 2022 συμφωνήθηκε από κοινού με τη μητέρα του αθλητή κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε μαζί της, ότι την εκγύμναση και ενδυνάμωση του Χρήστου θα αναλάμβανε με έξοδα του συλλόγου ο εμπειρότατος γυμναστής του Διαγόρα Μάριος Γρεμμενάς, άτομο κοινής εμπιστοσύνης και από τις δυο πλευρές  Όμως λίγες μέρες αργότερα ο αθλητής ανακοίνωσε στον Γρεμμενά ότι θα προχωρήσει τη διαδικασία με άλλον γυμναστή. Ήταν 25 Ιουνίου, ο αθλητής είχε ανακοινωθεί από την ομάδα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και θεωρήσαμε ότι ήθελε να προχωρήσει τη διαδικασία με γυμναστή εμπιστοσύνης της νέας του ομάδας, γεγονός απόλυτα θεμιτό. Εκεί έληξε και η όλη συνεννόηση με τον αθλητή Καταβαίνη στον οποίο ευχόμαστε πλήρη αποκατάσταση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα

Να γνωρίζει όμως ότι στο χώρο των μεταγραφών του μπάσκετ υπάρχουν οι  σπουδαίοι λόγοι και οι ελιγμοί που χρειάζονται για να τους δικαιολογήσουν, πρέπει όμως να σεβόμαστε και αυτούς μας έχουν βοηθήσει στη ζωή μας και να μην τους αδικούμε. Τέλος κλείνοντας θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τον Χρήστο Καταβαίνη για τον οποίο είναι πλέον σαφές ότι η πόρτα του Διαγόρα θα είναι κλειστή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments