Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Με ένα τηλέφωνο αξίας 0,19 ευρώ θα είχε λυθεί η όποια παρεξήγηση”

“Με ένα τηλέφωνο αξίας 0,19 ευρώ θα είχε λυθεί η όποια παρεξήγηση”

0
Dodekanisos

ToΔ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου μετά από έκτακτη συνεδρίαση με θέμα τη συμμετοχή ποδοσφαιριστήτης ομάδας του σε προπονήσεις και σε φιλικό αγώνα μιας άλλης ομάδας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο Κλεόβουλος θέλει να θυμίσει σε όλους τους εμπλεκόμενους  με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα εξής :

Αναγνωρίζουμε το δικαίωμά των ποδοσφαιριστών να αγωνίζονται σε ομάδες της αρεσκείας τους, αναγνωρίζουμε το δικαίωμα των παραγόντων και των προπονητών να επιλέγουν ποδοσφαιριστές της αρεσκείας τους,   αλλά υπάρχει ένας άγραφος νόμος  που λείε ότι για να προπονηθεί η΄να αγωνισθεί σε φιλικούς αγώνες (μιας και σε επίσημους χρειάζεται δελτίο) πρέπει οι αρμόδιοι της ομάδας να είναι σίγουροι ότι και η επίσημη ομάδα στην οποία ανήκει είναι απλώς ενήμερη. Μιας και δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε ονόματα  κύριοι με αν τηλέφωνο αξίας 0,19 ευρω νομίζω θα είχε λυθεί η όποια παρεξήγηση, πρωτάθλημα παίρνει η καλύτερη βαθμολογικά ομάδα πρωταθλήτριες  ερασιτεχνικές ομάδες είναι πολλές στα μέρη μας και συνήθως είναι αυτές που οι προπονητές και οι παράγοντες τους είναι ΑΝΔΡΕΣ.

Ήθελα να παρακαλέσω και την ΕΠΣΔ αλλά και την ΕΠΟ στις οποίες θα διαβιβάσουμε το ψήφισμά μας  οι μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών πρέπει να τελειώνουν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα διότι είναι εύκολο οι ποδοσφαιριστές να παρασυρθούν από επίδοξους πρωταθλητές και να θέλουν να εγκαταλείψουν μικρές ομάδες  χωρίς αυτές πρωτάθλημα δε γίνεται. Ευχαριστούμε για το χρόνο σας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments