Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με ελλειπή προετοιμασια

Με ελλειπή προετοιμασια

0
8
Dodekanisos
Αποφασισμένος να κλείσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις ο Διαγόρας, ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του και φιλοξενεί την Κυριακή στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league, την ομάδα των Τρικάλων, που θα δώσει την δική της μάχη στα πλέη οφ, στην προσπάθεια της να μπει στις ομάδες που θα ανεβούν στην Σούπερ Λίγκα. Οι κυανέρυθροι της πόλης μας δεν έκαναν φυσικά την καλύτερη δυνατή προετοιμασία γι αυτό το παιχνίδι, μιας και έξι από τους παίκτες που αναμένεται να τεθούν αύριο στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη, δεν προπονήθηκαν ολόκληρη την εβδομάδα. Σήμερα το απόγευμα μετά και τις προσπάθειες της τεχνικής ηγεσίας, υπήρχε η διαβεβαίωση πώς οι έξι από τους επτά, θα επιστρέψουν για τον αγώνα και θα ξαναφύγουν για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους αλλά και να κάνουν  τις επαφές τους με άλλες ομάδες, καθώς των περισσοτέρων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου.
Στην Ρόδο τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή το πρωί αναμένονται οι Φώτης Γεωργίου, Νίκος Χατζόπουλος, Στάθης Προβατίδης, Νίκος Πλάτανος, Απόστολος Σκόνδρας και Τάσος Χριστοφιλέας.
Στην Αθήνα θα μείνει τελικά ο Χάρης Ταμπάσης, ο οποίος είναι τραυματίας και θα αφήσει και πάλι την θέση του σε ένα από τους Άγγελο Χειμωνέττο και Γιώργο Τύρελη. Και οι δυο νεαροί γκολκίπερ, είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε αγωνιστικό επίπεδο football league, καθώς γυμνάζονται εδώ και πάρα πολύ καιρό με την επαγγελματική ομάδα.
Πλην του Ταμπάση τραυματίες είναι ακόμα και οι Γιώργος Σαλαμαστράκης και Παναγιώτης Σπάρταλης, οι οποίοι φυσικά και δεν θα αγωνισθούν.
Απόντας θα είναι και ο τιμωρημένος Γιώργος Πουλόπουλος, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του σε αυτόν τον αγώνα.
Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς οι επιλογές και αύριο του Πέτρου Ρουτζιέρη είναι λίγες, καθώς θα έχει πλέον στην διάθεση του δεκατέσσερις παίκτες και λύσεις σε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν, όχι παραπάνω από τρεις. Οι δεκατέσσερις παίκτες που είναι στην διάθεση του είναι οι Ταραχούλσκι, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Προβατίδης, Φραγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνεττος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα και Τύρελης.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments