Αρχική Videos Με “διπλό καρκίνο” διαγνώστηκε η Ναβρατίλοβα

Με “διπλό καρκίνο” διαγνώστηκε η Ναβρατίλοβα

0

Η πρώην αθλήτρια του τένις Martina Navratilova, διαγνώστηκε με «διπλό καρκίνο», τόσο στο λαιμό όσο και στο μαστό, όπως αναφέρουν ειδησεογραφικά πρακτορεία. «Είναι κάτι σοβαρό αλλά εξακολουθεί να διορθώνεται και ελπίζω σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Θα παλέψω με ότι έχω», δήλωσε η ίδια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 66χρονη θα ξεκινήσει ειδική θεραπεία αυτό το μήνα. Υπενθυμίζεται ότι και το 2010 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού αλλά έξι μήνες μετά τα κατάφερε μετά από ειδική θεραπεία που είχε υποβληθεί. «Πραγματικά δεν μίλησα πολύ για τον καρκίνο του μαστού πριν τον πάθω», είπε η Ναβρατίλοβα στο PEOPLE . «Τώρα, με πλησιάζουν γυναίκες και μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι υπάρχει ζωή μετά τον καρκίνο».

Η Ναβρατίλοβα, γνωστή υπέρμαχος της προώθησης των μη παραδοσιακών σεξουαλικών αξιών, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της το προηγούμενο διάστημα λόγω της στάσης της στο θέμα του εμβολιασμού. Είχε μάλιστα κάνει «επίθεση» στο Νόβακ Τζόκοβιτς επειδή δεν εμβολιάστηκε και υποστήριξε την απόφαση της Αυστραλίας να του απαγορεύσει τη συμμετοχή του στο διάσημο Αυστραλιανό open και να τον απελάσει από τη χώρα.

Η Ναβρατίλοβα κέρδισε το Γουίμπλεντον εννέα φορές στην καριέρα της και από το 1975 άλλαξε υπηκοότητα και έπαιζε υπό την αμερικανική σημαία. Τρία χρόνια αργότερα ήταν η νούμερο ένα τενίστρια στον κόσμο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments