Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με δεκατρείς στο Αγρίνιο

Με δεκατρείς στο Αγρίνιο

0
diagoras_pierikos
Dodekanisos
Είναι ίσως η πιο δύσκολη, από τις αποστολές τις τελευταίες του Διαγόρα. Είναι η τελευταία της περιόδου κι ο γηραιός δεν θα πάει στο Αγρίνιο να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό της Σούπερ Λίγκα, με την καλύτερη δυνατή σύνθεση . Τα προβλήματα είναι πολλά κι αυτό που μπορεί να καταφέρει μέχρι αύριο ο Πέτρος Ρουτζιέρης που είναι ο καθ ύλη αρμόδιος αυτής της αποστολής, είναι να έχει δύναμη δεκατριών ποδοσφαιριστών, καθώς μένουν εκτός δυο και επανέρχονται δυο σε σχέση με την αποστολή στην Νίκαια .
Ο κώουτς του Διαγόρα γύμνασε τους παίκτες του και χθες στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας και στο τέλος της προπόνησης αναφέρθηκε σε αυτήν την τελευταία εκτός έδρας αποστολή, λέγοντας χαρακτηριστικά:
« Φυσικά και δεν τονώνει καμιά ψυχολογία και κανένα ηθικό το γεγονός πώς ο Διαγόρας είναι εκτός πλέη οφ, όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά επειδή ο φάκελος μας, δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Υπάρχει όμως ένα παιχνίδι, που η σημασία του αποτελεί κίνητρο, για όσους κληθούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις δυσκολίες. Αντιμετωπίζουμε την μια από τις ομάδες που ανεβαίνουν στην Σούπερ Λίγκα. Στην Ρόδο την έχουμε κερδίσει . Στο Αγρίνιο όμως δεν πάμε όπως θέλουμε και με την καλύτερη δυνατή αποστολή. Πάμε , όσοι έχουμε μείνει να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο που θα είναι έτοιμο να πανηγυρίσει . Δυστυχώς για μας, έχουμε πολλές ελλείψεις αλλά επαναλαμβάνω πώς, όσοι μείναμε πάμε στο Αγρίνιο να το ευχαριστηθούμε . Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δείξουμε πώς στο μέλλον θα γιορτάσουμε και μείς κάτι τέτοιο.» 
Ο κώουτς της ομάδας του Διαγόρα έριξε  το βάρος της προετοιμασίας στην τακτική, την οποία δύσκολα θα εφαρμόσει έτσι όπως εκείνος νομίζει, καθώς έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.
-Αρχικά εκτός ομάδας είναι φυσικά οι Χοσέ Ρέγιες και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, για τους οποίους αναμένεται πλέον από τον επίσημο Διαγόρα η απόφαση της ΕΕΟΔΕΑΠ, μιας και οι δυο κατέθεσαν προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι, αλλά και να κατοχυρώσουν τα χρήματα τους. Ο Ζλάτκοβιτς πρέπει να σημειωθεί πώς εκτός από το ότι απέχει, είναι και τιμωρημένος,  δηλωμένος να εκτίσει την ποινή του σε αυτό τον αγώνα.
-Εκτός αγώνα έμεινε και ο Χάρης Ταμπάσης, ο οποίος έχει την κάκωση στον έσω πλάγιο από το παιχνίδι  με τον Ιωνικό και συνεπώς αποκλείσθηκε  τελείως η συμμετοχή του από τον αγώνα της Κυριακής. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Άγγελος Χειμωνέττος, ενώ στην αποστολή θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Τύρελης. 
-Τραυματίας είναι όμως και ο  Νίκος Πλάτανος. Ο κυανέρυθρος τραυματίστηκε στην Νίκαια την ώρα της επίτευξης του γκολ, αισθανόταν ενοχλήσεις και δεν γυμνάσθηκε ούτε και χθες 
-Στην ομάδα επιπρόσθετα, πρέπει να σημειωθεί πώς επανέρχεται ο Σταύρος Πεταυράκης, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ιωνικό λόγω ίωσης. Ο νεαρός είναι καλά τώρα και φυσικά στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη, που θα έχει μαζί του και τους Γιώργο Πουλόπουλο και Πανορμίτη Καρπαθάκη. Θα είναι συνολικά σύμφωνα με το ρόστερ της ομάδας δεκατρείς παίκτες στην διάθεση του, για ένα αγώνα τέτοιας σημασίας.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments