Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με δεκατρείς ο Διαγόρας

Με δεκατρείς ο Διαγόρας

0
2
Dodekanisos
Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα καλείται να παρατάξει την ομάδα του ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της συνέχειας της Β’ Εθνικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ροδίτικη ομάδα θα «κατέβει» με δεκατρείς όλους και όλους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι ακόλουθοι:
Ταραχούλσκι, Σκόνδρας, Γεωργίου, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Προβατίδης, Ταμπάσης, Φραγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνέττος, Χριστοφιλέας και Αγκιρίμπα.
Ο Πανορμίτης Καρπαθάκης από τον τραυματισμό στον κουντουπιέ δεν παρακολούθησε τις τελευταίες προπονήσεις και συνεπώς είναι αδύνατον να ακολουθήσει την αποστολή στην Νίκαια .
-Για τους Νεμάγια Ζλάτκοβιτς και Χοσέ Ρέγιες δεν γεννάται λόγος να συμμετάσχουν . Είναι αδικαιολόγητα απόντες από την Τρίτη κι ο επίσημος Διαγόρας περιμένει πια και την κίνηση της προσφυγής από μέρους τους
-Πέρα από τους πιο πάνω, δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή ούτε ο Γιώργος Πουλόπουλος, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στο μάτς της Νίκαιας .
-Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης θα μείνει εκτός αγώνα μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους κοιλιακούς και οι οποίοι τον κρατούν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.
-Ο Φώτης Γεωργίου με την σειρά του, θα ενσωματωθεί με την αποστολή το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς παραμένει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.
Αντικείμενο θετικών σχολίων  όχι μόνο από  τον τεχνικό του Διαγόρα, αλλά και τους Διοικούντες της ΠΑΕ, αποτελεί  η επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα του φιλότιμου και συνεπέστατου Μπάρτος Ταραχούλσκι, ο οποίος γύρισε με την οικογένεια του στην Ρόδο και προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments