Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Με χαμόγελα η αναχώρηση της Εθνικής από τη Ρόδο

Με χαμόγελα η αναχώρηση της Εθνικής από τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Τον πρώτο πολίτη του νησιού, Δήμαρχο Ρόδου, κ Φώτη Χατζηδιάκο, επισκέφθηκε η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών, λίγο πριν την αναχώρηση της από τη Ρόδο και μετά από πενταήμερη παραμονή στο νησί, για βασικό στάδιο προετοιμασίας της.
Τα μέλη της εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άρτια φιλοξενία που έτυχαν, όπως και για τις παροχές και διευκολύνσεις, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων.

«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, όλοι μας, για ότι κάνατε για εμάς και για
το ελληνικό ποδόσφαιρο», ήταν τα πρώτα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή
κ. Αντώνη Πριόνα, απευθυνόμενος προς τον κ. Χατζηδιάκο.
«Φεύγουμε, με εικόνα το υπέροχο χαμόγελο των Ροδιτών, που αγκάλιασαν ζεστά την προσπάθεια μας και μας έκαναν να αισθανόμαστε στο ίδιο μας το σπίτι», συμπλήρωσε ο κ. Πριόνας.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε την ΕΠΟ που αποδέχτηκε την πρόσκληση του ΔΟΠΑΡ-Δήμου Ρόδου για το ταξίδι, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική Γυναικών, που εντός του 2019 έχει δύσκολες υποχρεώσεις.
«Φιλοξενηθήκατε στο νησί των Ολυμπιονικών, του Κολοσσού, του Λεωνίδα, του Διαγόρα, του Ήλιου, των Ιπποτών κα πολλών άλλων. Είμαι σίγουρος, οτι το χαμόγελο σας αντικατοπτρίζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση σας για την παραμονή σας στη Ρόδο, κάτι που ολοκληρώνει με επιτυχία τη δική μας αποστολή», είπε επίσης ο κ. Χατζηδιάκος, που εκ μέρους του Δήμου πρόσφερε δώρα στους φιλοξενούμενους.

Η Εθνική Γυναικών πραγματοποίησε αρκετές προπονήσεις σε γήπεδα της Ρόδου κι έδωσε δύο φιλικά. Εφάρμοσε το πρόγραμμα της ΕΠΟ «Πάσα στα θρανία» σε δύο σχολεία του νησιού, ενώ με πρωτοβουλίες της έγινε προπόνηση επιλογής αθλητριών για τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων.
Το ταξίδι του εθνικού μας συγκροτήματος έγινε με πρωτοβουλίες του ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου και με την συνεργασία της ΕΠΣΔ, από 1 έως 5 Μαρτίου 2019.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments