Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με ανατροπή στο φινάλε ο Εθνικός (pics)

Με ανατροπή στο φινάλε ο Εθνικός (pics)

0
Dodekanisos

Πιο ουσιαστικός ο Εθνικός Αρχίπολης πέρασε με “διπλό” από τ’ Αφάντου επικρατώντας της τοπικής Αθλέτικο με 3 – 1. Η ομάδα του Μιχάλη Ψύλλου παρέμεινε σε τροχιά τίτλου μιας και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η νίκη δεν ήρθε εύκολα μιας και τα νικητήρια γκολ επιτεύχθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης.

Αν και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 43′ με τον Λαουδίκο (1 – 0), ο Εθνικός είχε τον τρόπο να φθάσει στην ανατροπή στην επανάληψη. Ο Λυριστής στο 68′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1) και στο 90′ ο Κιλασίν έδωσε το προβάδισμα (2 – 1). Το τελικό 1 – 3 διαμόρφωσε το Λόης στο 93′.

Σημειώνεται πως οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς στο 72′ αποβλήθηκε ο Σκυλλάς (Εθνικός) για εξύβριση αντίπαλου παίκτη. Αμέσως μετά την κόκκινη κάρτα είδε και ο οι Μπάλλας (Αθλέτικο) γιατί απευθυνόμενος στο “βοηθό” του είπε “τι σηκώνεις ρε”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments