Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με ανατροπή ο Απόλλωνας Κ.

Με ανατροπή ο Απόλλωνας Κ.

0
IMG 6848
Dodekanisos

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Απόλλωνας Κ. αφού επικράτησε με ανατροπή 3-1 του Πολύστρατου στο Ε.Α.Κ. στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 9΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αποστολόπουλου. Μετά από λίγα λεπτά ο Σαπαλίδης έκανε το 1-1 με κεφαλιά. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και με τα δύο τέρματα που πέτυχαν έφτασαν στην νίκη με 1-3. Στο 53΄ ο Σαπαλίδης με πλασέ έκανε το 1-2 και ο Μαυρομούστακος στο 66΄ το 1-3.
Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής των Δημητρίου (19΄ με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία) και Καντιμοίρη στο 45΄ με απευθείας κόκκινη για εξύβριση σε αντίπαλο παίκτη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Αναστασοπούλου, Αλεξίου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Παπακώστας (19’ Αντωναράκης), Αμοιρόπουλος (28’ λ.τ. Καλλιώρας), Κούτρας, Πόλος, Αλαφάκης, Γιώτας, Παπαβασιλείου, Αποστολόπουλος (76’ Πατούνας), Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Καλτσής, Νικολός, Κυρίτσης, Συμεωνξίδης, Σπαχιού (83’ Κοσμάς), Σαπαλίδης, Ζουρούδης (70’ Σαράντης), Ταντίκης (58’ Κούρτι), Μαυρομούστακος, Καντιμοίρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments