Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Μαζί να κερδίζουμε, μαζί να χάνουμε”

“Μαζί να κερδίζουμε, μαζί να χάνουμε”

0
eyklis
Dodekanisos
Στην γαλήνη και την αυτοπεποίθηση τα οποία… «Βασιλεύουν μέσα στην ομάδα», αποδίδει το Δ.Σ την αγωνιστική μεταμόρφωσητου ΕΥΚΛΗ.
Το Δ.Σ θεωρεί «Διευθυντή ορχήστρας που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του» τον ΜΑΚΑΡΟΥΝΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ, αφού ο Απολλωνιάτης προπονητής ήταν αυτός που ένωσε την ομάδα και πιστεύει πως εάν οι «πράσινοι» αντιμετωπίσουν το κάθε παιχνίδι  με ταπεινοφροσύνη, θα πάρουν το τρίποντο και η ομάδα «θα βρει τη θέση που της αρμόζει».

O Παναγιώτης Μακαρούνας μετά το παιχνίδι με τον Ιάλυσο Γ.Σ. παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη λέγοντας πολλά ωραία πράγματα και μιλώντας για αξίες στο ποδόσφαιρο όπως ενότητα και ταπεινοφροσύνη.

-Που οφείλεται αυτή η αγωνιστική μεταμόρφωση του ΕΥΚΛΗ ;
«Στην αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τη γαλήνη. Και τα δύο βασιλεύουν μέσα στην ομάδα, άρα η ποιότητα μας, φέρνει τα καλά αποτελέσματα. Αναμφισβήτητα, είμαστε μέρος και μέλος αυτής της γαλήνης, αφού είχαμε δύσκολη χρονιά πέρυσι και δύσκολη αρχή φέτος. Μετά τον υποβιβασμό είχαμε φτάσει στο ναδίρ. Και είπαμε πως πρέπει να πολεμήσουμε όλοι μαζί, να γίνουμε ομάδα. Μαζί να κερδίζουμε και μαζί να χάνουμε».

– Ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας ενόψει του προγράμματος στη συνέχεια;
«Επειδή παίζουμε καλά, θα έλεγα πως πρέπει να έχουμε ταπεινοφροσύνη. Εάν είμαστε ταπεινοί, τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν στη διάρκεια του χρόνου. Θέλουμε να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδιι όμως έχουμε ένα δρόμο, τον οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε ως το τέλος. Όλοι μαζί. Είτε παίζουμε με μια ομάδα που θεωρείται υποδεέστερη, είτε παίζουμε με μια ομάδα που μπορεί να είναι ισοδύναμη μας ή καλύτερη. Θα ήταν λάθος να βάζαμε πολύ ενθουσιασμό στο παιχνίδι μας  και να χάσουμε τις αρχές, τις οποίες έχουμε αυτή τη στιγμή».

-Θεωρείς πως ο ΕΥΚΛΗΣ  μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;
« Ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Και στα καλά και στα άσχημα… Ξέρω πως μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάποιες στιγμές πιο δύσκολες. Τότε, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και με αυτή τη φιλοσοφία, θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

-Σε προσωπικό επίπεδο, η πρώτη σου σεζόν στον ΕΥΚΛΗ  ήταν θετική, όμως εφέτος μοιάζεις αγωνιστικά αναγεννημένος. Τι έχει αλλάξει;
«Είναι ανθρώπινο αυτό. Κάθε άνθρωπος όταν αισθάνεται κάπου όμορφα και καλά, δίνει το παν. Και για μένα έτσι είναι τα πράγματα. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά σε αυτή την ομάδα, αισθάνομαι πολύ όμορφα σε αυτό το χωριό. Όμως αυτή η χαρά του να βρίσκομαι εδώ, μου δίνει το έναυσμα να πετύχω καλά αποτελέσματα. Σε αυτόν τον δρόμο βοηθούν και οι οπαδοί μας που πρέπει να ξέρουν, πως όταν τους έχουμε δίπλα μας, όλα θα πάνε καλά ».

Δημοσιεύτηκε στην ιστιοσελίδα που έχει η ομάδα στο facebook

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments