Μαύρα σύννεφα πάνω από τον Διαγόρα;

Τι κι αν η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα με μια νίκη και μια ισοπαλία τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Η διοίκηση εξακολουθεί να είναι ασυνεπής απέναντι στους ποδοσφαιριστές κι έτσι, λίγες ημέρες μετά τη νομική κίνηση που έκαναν πρώην παίκτες του Διαγόρα για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα, τα μαύρα σύννεφα έχουν πυκνώσει επικίνδυνα πάνω κι από τα στελέχη του φετινού ρόστερ.
Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου παραμένουν απληρωτοι το τελευταίο τρίμηνο και πολλοί από αυτούς κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν τα σπίτια που νοικιάζουν ή τα ξενοδοχεία στα οποία διαμένουν. Η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί και οι Ρέγιες, Γκούτμαν, Μαρτίνεζ, Μασάρα και Ζλάτκοβιτς βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, ο Μαρτίνεζ δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, κάνοντας αποχή!
Από την πλευρά του, ο Σούλης Παπαδόπουλος στέκεται στο πλευρό των παικτών, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν, ενώ και ο ίδιος έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις για το επαγγελματικό του μέλλον.
Πηγή: www.mikriliga.com

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments