Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μαυριός: «Η αλήθεια για τον Σπάρταλη»

Μαυριός: «Η αλήθεια για τον Σπάρταλη»

0
spartalis
Dodekanisos
Την δική του τοποθέτηση για την μεταγραφή του Παναγιώτη Σπάρταλη στον Ιάλυσο, έκανε μέσω γραπτής του δήλωσης, ο πρόεδρος του Άρη Αρχαγγέλου Νίκος Μαυριός. Το κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Σπάρταλη καλή συνέχεια στην καριέρα του αλλά είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο του Άρη Αρχαγγέλου επειδή λέγονται πολλά, πως η εξέλιξη της υπόθεσης έχει ω εξής: Στις 24 Ιουλίου στο ασφαλιστικό μου γραφείο, συμφωνήσαμε σε όλα και δώσαμε τα χέρια με τον κ. Σπάρταλη να μου λέει πως μόνο αν βρω ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία θα φύγω. Αλλά στο τοπικό «παίζω μόνο στον Άρη», όπως είπε. Στις 27 Αυγούστου και ενώ είχαμε ενδιάμεσα συχνή επικοινωνία για να δούμε τις εξελίξεις για το θέμα της επαγγελματικής ομάδας, μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Σπάρταλης έκλεισε με τον Ιάλυσο. Η απάντηση του στο τηλέφωνο για το θέμα ήταν πως, «κακώς συμφωνήσαμε τότε που συμφωνήσαμε, δικό μου λάθος και από τη στιγμή που γυρίζω στο τοπικό θα παίξω μόνο για τα λεφτά».
Σίγουρα η ποδοσφαιρική αξία εξαγοράζεται, ωστόσο εγώ τη δική μου αξιοπρέπεια και εντιμότητα δεν την ξεπουλάω για τίποτα και σε κανέναν. Ο καθένας κρίνεται στην κοινωνία για τις πράξεις του. Του υπενθυμίζω όμως ότι το πρόσκαιρο κέρδος και η συγκεκριμένη πράξη του, τον στιγματίζουν…»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments