Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μάτια από τη Νέα Υόρκη στη γυναικεία ομάδα του Σταυρού

Μάτια από τη Νέα Υόρκη στη γυναικεία ομάδα του Σταυρού

0
Dodekanisos

Από την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Σταυρού Καλυθιών, πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Μετά από σειρά επαφών του τεχνικού διευθυντή του Σωματείου μας, Νικόλαου Περπερίδη, θα επισκεφθούν τη Ρόδο εκπρόσωποι της IBF και του γραφείου Τύπου των Ακαδημιών της Valencia CF στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Αγησίλαος Τουμαζάτος, CEO της IBF – Intelligent Business Football και πρώην γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς και ο Χρήστος Μάριος Σφαντός, συνεργάτης της εταιρίας και υπεύθυνος του τμήματος επικοινωνίας των ακαδημιών της Valencia CF στη Νέα Υόρκη, θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Σταυρού Καλυθιών και θα παρακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμα του Σωματείου μας, για να διαπιστώσουν σημεία σύγκλισης και τη δυνατότητα συνεργασίας για την προώθηση και την ενίσχυση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Ρόδο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης τους, τα μάτια τους θα είναι στραμμένα και στη μικρή Γαβριέλα Περπερίδου, τερματοφύλακα που ανήκει στην Ακαδημία της Νίκης Ρόδου και αναμένεται να ενταχθεί επίσημα στο δυναμικό του Σταυρού, την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Να τονίσουμε πως η μικρή Γαβριέλα συμμετέχει ήδη στο προπονητικό πρόγραμμα του Σταυρού από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά από συνεννόηση με την Ακαδημία της Νίκης Ρόδου.

Περισσότερες λεπτομέρειες, σε σχέση με την επικείμενη επίσκεψη που πρόκειται να δεχθεί το Σωματείο μας, θα σας παραθέσουμε στο προσεχές μέλλον”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments