Μαθητική εξέδρα από τον ΑΣ Ρόδος!

2
DSC00245

Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές θα δίνει από εδώ και στο εξής η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος θέλοντας να δημιουργήσει μαθητική εξέδρα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με απόφασή του , το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ανακοινώνει την δημιουργία μαθητικής εξέδρας για τους μικρούς φιλάθλους μας. Σε κάθε παιχνίδι οποιοδήποτε δημοτικό σχολείο ή Γυμνάσιο ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τα παιχνίδια μας θα τους παραχωρούνται δωρεάν εισιτήρια με είσοδο από την Θύρα 3. Το πρώτο σχολείο που θα βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ιωνικό θα είναι το 8ο Δημοτικό σχολείο Ρόδου. Όσοι διευθυντές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα δωρεάν εισιτήρια στα επόμενα παιχνίδια εντός έδρας παρακαλούνται να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6944850504».
«Η Ρόδος για τη ζωή»
Η Ρόδος στηρίζει τον αγώνα « Η Ρόδος για την Ζωή». Στο πλαίσιο αυτό αγοράσθηκαν από την διοίκηση μπλουζάκια της διοργάνωσης όπου όλοι οι παίκτες μας θα τα φορέσουν πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό . Η Ρόδος βρίσκεται πάντα κοντά σε τέτοιες κοινωνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και παραμένει πάντα χορηγός και υποστηρικτής της ΕΥΘΥΤΑ.
Ευχαριστήριο
Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος ευχαριστεί τον κ. Αμοργινό Ιωάννη επιχειρηματία , για την στήριξη , συμπαράσταση στην ομάδα μας και ακόμα τον ευχαριστεί για τον δείπνο που παρέθεσε σε πολυτελές εστιατόριο στην Αθήνα κατά την παραμονή μας πριν τον αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας.
-Από σήμερα υπεύθυνος στο γραφείο τύπου της ομάδας μας ορίσθηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουμέντος. Παρακαλούνται οι αθλητικοί συντάκτες για οποιαδήποτε πληροφορία να απευθύνονται και να συνεργάζονται πλέον μαζί του.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η νέα γενιά δίπλα στη μεγαλύτερη ομάδα του νησιού μας. Όπως παλιά οι πατεράδες μας πήγαιναν να δούμε το ελάφι και μας μετέδωσαν την τρέλα τους, έτσι και τώρα το νέο αίμα να έρθει δίπλα στον πιο ιστορικό και πιο καθαρό σύλλογο που έχει να επιδείξει το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Εύγε στην διοίκηση. ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ!